Kaçkar Devlet Hastanesine doktor müjdesi

Rize Milletvekili Nusret Bayraktar Pazar'da açıkladı.

YÖREDEN HABER 15.03.2014 21:08:44 19 2
Kaçkar Devlet Hastanesine doktor müjdesi
Rize Milletvekili Nusret Bayraktar Pazar Ak Parti İlçe istişare toplantısında Hükümet olarak Sağlık konusunda ülkede yapılan hizmetlerden örnekler vererek tek tek açıkladı.

Bayraktar;

'Geçmişte Trabzon-Ankara ve İstanbul'a tedavi için gidenler Bügün Rize Araştırma Hastanesindetedavi olabiliyorlar.Paypas ameliyatı bile yapılıyor.Beyin ameliyatı yapılıyor ve çok başarılı oluyorlar ' dedi.

 Daha sonra bir vatandaşın sorusu üzerine Nusret BAYRAKTAR 'bu ayın 17'sinde Doktor Kur'aları çekiliyor.Kaçkar Devlet Hastanesine 5 Adet Uzman doktor gelecek'diyen. Bayraktar 'Kaçkar Hastanesi her türlü malzeme ile donanmış olmasına rağmen buraya gelen doktorlar gereken ilgi ve alakayı görmüyorlar.Özellikle yöre insanlarının baskısına uğramaktadırlar.Bunlarbize gelenşikayetlerdir.Bu çok yanlış.Zaten branş doktorları yeterince yok.Gelenleri de bu şekilde sahip çıkmadan gönderirseniz  o zaman biz ne kadar doktor göndersek  dahi yine ihtiyaçlar bitmez 'dedi

Anahtar Kelimeler:
Şeref
15.03.2014 22:31:59
öğretmenler gittikleri yerden dört sene tayin olamiyoda ;doktorlar nasıl oluyoda hemen gidebiliyo,anlamak mümkün değil.

Yalnız Adam
16.03.2014 06:16:53
sorun kaçkara doktor gelmesi değil, doktorun bu hastanede kalamamasıdır. neden gelen doktor hemen gitmek zorunda kalıyor.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI