Kaçak Sigara Operasyonu.

73.500 (yetmişüçbinbeşyüz) paket kaçak sigara elde edilmiştir.

YÖREDEN HABER 9.09.2013 17:49:49 15 0
Kaçak Sigara Operasyonu.


BASIN BÜLTENİ.....

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce sigara kaçakçılığının önlenmesi için yapılan çalışmalarda Doğu illerinden, ilimize ve batı illerine sevk edilmek üzere 34 plakalı bir TIR ile yüklü miktarda kaçak sigara getirileceği bilgilerine ulaşılmıştır.

Söz konusu aracın tespiti için yapılan çalışmalar neticesinde araç ilimiz İkizdere Rize yolu Rize girişi mevkinde tespit edilerek durdurulmuş, yazılı arama el koyma emrine istinaden yapılan aramalarda aracın dorse kısmında Rize ilinde bir seferde yakalanan en büyük miktar olan 73.500 (yetmişüçbinbeşyüz) paket kaçak sigara elde edilmiştir.

    Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda elde edilen sigaralardan yeteri kadar numune alınarak mevzuat gereği imhası gerçekleştirilecektir.

Sigaraların bulunduğu şüpheliler K.K (1984) ve F.S (1982), 08.09.2013 tarihinde Rize Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edilmiş, savcılık tarafından mahkemeye sevk edilen her iki şahıs da tutuklanarak ilimiz Kalkandere L tipi cezaevine gönderilmiştir.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı