İstanbul Pazarlılar Derneği Başkanı Atar’dan, Dernek ve Pazarspor açıklaması

İstanbul Pazarlılar Derneği Başkanı Atar’dan, Dernek ve Pazarspor açıklaması

YÖREDEN HABER 13.12.2019 08:47:38 243 0
İstanbul Pazarlılar Derneği Başkanı Atar’dan, Dernek ve Pazarspor açıklaması

Lütfi Cemal KOBAL (İstanbul)

İstanbul Pazarlılar Birliği Dernek Başkanı Mustafa ATAR, Kendisini ziyaret edenlerle birlikte İstanbul’daki Ofisinde yaptığı açıklamada “Pazarspor a destek olmak amacıyla aramızda bilgi alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki günlerde İstanbul’da yaşayan iş adamları ile birlikte yemekte Pazarspor’ a destek için biraraya geleceğiz” dedi.

İstanbul Pazarlılar Birliği Dernek Başkanı Mustafa ATAR ' 25 yıldır İstanbul dayım, Mali Müşavirlik yapmaktayım, ayrıca Pazarlı ve İstanbul da yaşayan iş adamlarına danışmanlık yapıyorum, sosyal alanlarda da faaliyet göstermekteyim, Pazarspor da 6 yıl yöneticilik yaptım, Pazarspor’a katkılarımız olmuştur” ifadelerini kullandı.

Bu dönem yönetimde yokuz ama Pazarlı iş adamları olarak Pazarspor’ a her türlü katkıda bulunmaktayız” söyleyen Atar,” Pazarspor ’da yöneticilik yaptığım zamanlarda Pazarlılar Birliği Derneğini tanıdım, dernekte 3 dönem yöneticilik yaptıktan sonra, son dönemde üyelerimiz beni başkan olarak görmek istediler ve şu an Derneğin Başkanlığını yapıyorum” dedi.

Atar, Dernek Merkezimiz Kadıköy’dedir. Bir talihsizlik sonucu Derneğimizde yangın çıktı, 6 aydır bu sorunla mücadele ediyoruz, yerimiz tarihi eser olduğundan izin işimiz uzun sürdü, ruhsat kısmında imza aşamasındayız, tadilat başlayacak,3 - 4 ay içinde daha güzel bir şekilde üyelerimize hizmet vermeye başlayacağız. Pazarlıların derneğe sahip çıkmasını istiyoruz, Derneğimiz de Sanatsal ve Kültürel faaliyetler başlattık, çok güzel övgüler aldık, 500’e yakın üyemiz var, yıllık aidatlarımız 50’TLdir. Amaç birlikte olmak, Pazar’ ı tanıtmaktı” diyerek sözlerini tamamladı.

PAZARSPOR

Dernek Başkanı Atar ' Pazarspor a gelince, Mustafa Başkan ve Yönetimi tebrik ediyorum, yıllarca Pazarspor ’un mali işlerini yürüttüm, çok mütevazi bir bütçe ile İl takımlarının olduğu bir ligde şu an 3. sıradalar, liderliği zorluyorlar, bugün Pazarsporlu yönetici arkadaşlarla birlikte olduk, önümüzdeki hafta Pazarspor için bir yemek organizasyonu yapacağız, Pazarspor’ a maddi olarak her türlü desteği veririz, Pazarlı iş adamları ile birlikte bu Çarşamba günü bir yemek organizasyonu düşünüyoruz, bize düşen ne görev varsa yerine getireceğiz, Pazarspor bizim, Pazarspor Pazarlıların, Pazarspor a sahip çıkmak gerekiyor ' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI