İstanbul Muhtarlar Federasyon Başkanından Başkan Basa ‘ya ziyaret

İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta ve beraberindekiler Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa ’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

YÖREDEN HABER 6.09.2016 13:37:34 46 0
İstanbul Muhtarlar Federasyon Başkanından Başkan Basa ‘ya ziyaret
Balta beraberinde Çayeli Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Ali Şark, Anzer Muhtarı Remzi Güzel ve Çayeli Güzeltepe Muhtarı Oğuz Dereci ile birlikte Başkan Basa ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundular.

Başkan Balta, “İstanbul’da Muhtarlar Federasyonu başkanlığı yapıyorum. Memleketime bayram ziyareti için geldim. Çocukluğumun geçtiği ve akrabalarımın birçoğunun bulunduğu Pazar ilçesine uğradım. Pazar’ın bende çok ayrı bir yeri vardır. Başkanımızı makamında ziyaret ettik. Başkanımızı çok seviyoruz. Pazar’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok takdir ediyoruz. Sayın Muhtarlarımıza gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz. Kendisi muhtarlarımız tarafından seviliyor. Bunu da biliyoruz. Bizi makamında kabul ettiği içinde ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Basa “Yöremizin değerli kişisi olarak İstanbul’a giderek orada Muhtarlar Federasyon başkanı olmak çok zor bir iş. Bu işi ancak bir Karadenizli başarabilir. Onu da siz başardınız. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Yaklaşan Kurban bayramının hakkınızda ve alem-i islam hakkında hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. 



Kaçkar53.com paylaşan: abuzun
Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI