İstanbul için Çay İçme Vakti

Ankara, Atatürk Kültür Merkezinde 02 -06 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Rize Tanıtım Günlerinin ardından, İstanbul Feshane Fuar Merkezi’nde 24 – 27 Nisan tarihleri arasında bu yıl 7. si düzenlenecek olan, Rize Tanıtım Günlerinin h

YÖREDEN HABER 12.04.2014 20:24:06 11 0
İstanbul için Çay İçme Vakti
Toplantıya, Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Avcı’nın sanı sıra ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının yönetim kurulu başkanları ve RİDEF Genel Başkanı Celal Erdoğan ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Rize’nin tanıtımı adına, hafta sonu mesailerini ayırarak toplantıya katılanlara teşekkür eden ve geçmiş yıllarda İstanbul’da yapılan başarılı organizasyonlara değinen Vali Çakır; “Başarı çıtası oldukça yukarılara yükselmiş durumda. Gelinen bu noktada, Rize’nin temsil gücünü ve değerlerini de dikkate alarak, çıtayı daha da ilerilere taşımalıyız. Modern, çağda tanıtımın ve markalaşmanın önemini hepimiz biliyoruz. Sürdürülebilir bir tanıtım vizyonu ile Rize’nin farklı argümanlarını ön plana çıkararak marka değerler oluşturmalıyız” şeklinde konuştu.

‘İstanbul İçin Çay Vakti’ sloganı ile yola çıkılarak bu yıl ortaklaşa düzenlenecek olan 7. İstanbul-Feshane, Rize tanıtım günlerinin, geçen yıllardan tecrübe kazanmış bir ekip ile hazırlandığını ifade eden Vali Çakır; “Başta yoğun mesailerini bu organizasyon için harcayan RİDEF Genel Başkanı Celal Erdoğan ve Federasyon gönüllülerine, ayrıca emeği gecen herkese teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki İstanbul’da yaşayan Rizelilerin de katkılarıyla bu tanıtım faaliyeti istenilen amaca ulaşacaktır” dedi.  

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı