İl Koordinasyon kurulu III.dönem toplantısı yapıldı

Rize Valiliğinin 2017 yılı lll. dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında, kamu kurumlarınca yürütülen ve planlanan yatırımlar değerlendirildi.

YÖREDEN HABER 18.07.2017 18:38:02 73 0
İl Koordinasyon kurulu III.dönem toplantısı yapıldı
Üçer aylık dönemler halinde gerçekleştirilen, kamu kurumlarınca yürütülen ve planlanan yatırımların değerlendirildiği Rize Valiliği 2017 yılı lll. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Erdoğan Bektaş Başkanlığında yapıldı.
Rize Valiliği Ayder Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve sekretaryası İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğünce yürütülen toplantıya, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı,  ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri ile diğer yetkililer katıldı.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, toplantının açılışında yaptığı değerlendirmede, İl Koordinasyon Kurulu Toplantılarıyla kamu kurumlarınca yapılan veya yapılacak olan yatırımları planlamayı, olası koordinasyon sorunlarını çözmeyi ve işbirliği anlayışını geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Ayrıca dönem içerisindeki kamu yatırımlarının sektörlere göre dağılımını da özetleyen Vali Bektaş, ulaştırma sektöründe 146,3 milyon, tarım sektöründe 17,7 milyon, enerji sektöründe 2,9 milyon, sağlık sektöründe 555 bin, eğitim sektöründe 16,1 milyon, turizm sektöründe 1,8 milyon, imalat gıda sektöründe 45,5 milyon, konut sektöründe 141 bin ve diğer kamu hizmetleri sektöründe 44,8 milyon TL. olduğunu belirtti.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yatırımcı kurumların çalışmaları ve projeleri hakkında yaptıkları sunumlar ile devam etti.

Valilik

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı