İl Genel Sekreteri Aygöl'den Pazar Belediye Başkanı Basa'ya ziyaret

İl Özel İdare Genel Sekreteri, Rize Vali Yardımcısı Şefik Aygöl Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa’yı makamında ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 1.10.2014 18:18:16 118 0
İl Genel Sekreteri Aygöl
Bir süre önce Ümit Hüseyin Güney’den boşalan İl Özel İdare Genel Sekreterliğine atanan Rize Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, beraberinde Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ve İl Özel İdaresi Plan Proje Müdürü Abdulkadir Uzunoğlu ile birlikte Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa’yı makamında ziyaret ettiler.
Genel Sekreter ve Vali Yardımcısı Aygöl “Göreve atandıktan sonra İlçelerimizdeki yatırımlar ile ilgili bilgiler almak, yatırımların bir kısmını ise yakından görmek için İlçe Kaymakamlarımızı ve Belediye Başkanlarımızı ziyaret programımız kapsamında bugün de Pazar ilçesine geldik. Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa’yı makamında ziyaret ettik. Kendisi ile İlçemizde yapılan yatırımları ve aciliyetine binaen öncelikli plan ve projeleri görüştük.”dedi.
Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa” Sayın Vali yardımcımız ve İl Genel Sekreterimizin yapmış olduğu ziyaretten dolayı son derece memnun olduk. İlçemizde yapılan bazı sağlık ve eğitim yatırımları hakkında kendisine bilgiler verdik. Olumlu bir görüşme oldu. Sayın Vali yardımcımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 



Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI