İl Genel Meclisi Üyeleri Hür Muhtarları Ziyaret Etti

Pazar il genel meclisi üyeleri, ilçedeki Doğu Karadeniz Pazar Hür muhtarlar Derneğini ziyaret ederek aylık toplantılarını yaptı.

YÖREDEN HABER 2.10.2014 08:51:23 114 0
İl Genel Meclisi Üyeleri Hür Muhtarları Ziyaret Etti
Bir süre önce kurulan Pazar Hür muhtarlar Derneğine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Pazar İl Genel Meclisi Üyeleri Leyla Veyisoğlu, Rasim Çorbacı ve CHP İl Genel Meclis Üyesi Osman Nuri Hasçelik, derneğe bağlı köylerin muhtarlarıyla aylık toplantılarını da gerçekleştirdi.

Hür Muhtar Derneği Salonunda düzenlenen toplantıya Dernek Başkanı Akmescit Köyü Muhtarı Dursun Biber, Dernek Başkan Yardımcısı Yemişli Köyü Muhtarı Mustafa Balmuk, Derebaşı Köyü Muhtarı Adem Taşkın, Örnek Köyü Muhtarı Ümit Özen Kantoğlu ile diğer muhtarlar katıldı.

AK Parti Pazar İl Genel Meclisi Üyesi Rasim Çorbacı burada yaptığı açıklamada sorunların görüşüldüğünü belirterek, bu yıl ve gelecek yıl gerçekleşecek olan yatırımlarla ilgili bilgiler verdiklerini, ayrıca fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

CHP Pazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Nuri Hasçelik ise 2014 yılında olduğu gibi 2015 yılında da köy ve bağlı mezralarda yaşanan içme suyu ve yol sorunun giderilmesinin, birinci öncelikli gündemleri olacağını söyledi.

Dernek Başkanı Biber’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Oldukça güven verici samimi beyanlarda bulunulması Muhtarlarımız tarafından memnuniyetle karşılanmıştır” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI