İl Genel Meclis Başkanı Türüt PAZAR' da

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, ilçelerdeki şantiye ziyaretlerine devam ediyor.

YÖREDEN HABER 12.02.2020 13:02:17 20 0
İl Genel Meclis Başkanı Türüt PAZAR

Önceki gün şehrin batı yakasındaki şantiyeleri gezen Meclis Başkanı İbrahim Türüt, bugünkü programı kapsamında Çayeli, Pazar ve Ardeşen ilçelerindeki şantiyeleri ziyaret ederek şantiye şefleri ve personelle bir araya geldi.

İlçelerdeki ziyaret programlarına Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk, AK Parti Çayeli ve Pazar İlçe Başkanları İshak Karahan ve Adem Yıldız ile Çayeli, Pazar, Ardeşen ve İyidere İl Genel Meclisi Üyeleri yer aldı.

Karla Mücadele çalışmalarıyla alakalı şantiye şefleri ve İl Genel Meclis Üyelerinden bilgiler alan Başkan Türüt, yaptığı değerlendirmede “karla mücadele çalışmalarımız, 61’i kurumumuza ait ve 10 tanesi kiralık olmak üzere toplam 71 iş makinası ve 135 personelimizle devam ediyor. Bu sabah itibariyle ilimiz genelinde 346 köyümüzden 316’sının ana arterleri ulaşıma açılmış durumdadır. Kapalı olan 30 köyümüzden, Çamlıhemşin ve İkizdere ilçelerimizde 7’şer köy olmak üzere toplam 14 köyümüz nüfus barındırmadığından yaz başına kadar ulaşıma kapalı olan köylerimizdir. Geriye kalan köylerimizin de ana arterleri bugün akşama kadar açılması ön görülüyor. Karla mücadele programımızın devamında ise köylerimizin yan ve mahalle yollarının açılması noktasında çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Başkan Türüt, programının son bölümünde Pazar ilçesi Hamidiye bölgesinde yoğun kar yağışı dolayısıyla çatısı çöken iş yerini ziyaret ederek iş yeri sahiplerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı