İL ENGELLİ MECLİSİ ÜYELERİNE YÖNELİK 2 GÜNLÜK EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

İL ENGELLİ MECLİSİ ÜYELERİNE YÖNELİK 2 GÜNLÜK EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

YÖREDEN HABER 26.11.2019 14:34:47 60 0
İL ENGELLİ MECLİSİ ÜYELERİNE YÖNELİK 2 GÜNLÜK EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Ticaret Odası (ARTSO) çok amaçlı toplantı salonunda Türkiye Engelliler Konfederasyonu yönetim kurulu üyeleri Şule Sepin İçli, Gülay tarafından verilecek iki günlük eğitim seminerine, Artvin Engelliler Meclisi üyeleri katıldı.

Eğitimde katılımcılara haklarını savunuculuk, iletişim, izleme, gönüllülük, kaynak yaratma ve gölge rapor yazma konuları olmak üzere 6 ana başlıkta bilgilendirme yapıldı.

Artvin Engelliler Derneği Başkanı Hatice Nur Ersöz; “Türkiye genelinde 53 ilde oluşturulan Türkiye Engelliler Meclisi’ni biz de yaklaşık 6 ay önce oluşturduk. Şimdi bu meclis üyelerine yönelik 2 günlük bir eğitim semineri veriliyor.. Katılım konusunda hassasiyet gösteren üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Eğitim semineri veren Engelliler Federasyonu Yönetim kurulu Üyeleri Şule Sepin İçli ve Gülay Sezgin,” Biz Erzurum’dan bu seminer için Artvin’e geldik. Açıkçası bu kadar katılımı beklemiyorduk. Hatice hanıma ve programımıza katılan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI