İl başkanı Avcı’dan esnaf ziyareti

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı Rize merkez’de esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geldi.

YÖREDEN HABER 5.11.2016 18:19:58 193 0
İl başkanı Avcı’dan esnaf ziyareti
İl Başkanı Avcı berberindeki il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yeni orta cami ve Cumhuriyet caddesindeki esnafları ziyaret ederek görüş, öneri ve taleplerini dinledi. Esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen İl başkanı Avcı alışveriş yapan vatandaşlar da  sohbet etti.
Esnafla çay içip sohbet etme imkanı bulan Avcı genel ve yerel konularda sohbetler ederek vatandaşların sorularını cevapladı. Projeler ve ülke gündemiyle ilgili görüş ve önerilerini dinledi.
İl Başkanı Avcı AK Parti olarak her fırsatta hemşerileriyle bir arada olmaya gayret ettiklerini belirterek, “ Yoğun gündemimiz arasında zaman buldukça esnafımızla ve vatandaşlarla bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında hemşerilerimizin görüş ve önerileni dinliyoruz.  AK Partinin 15 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte hemşerilerimizle olan bu diyalogumuzdur. Biz her zaman sahada onlarla birlikteyiz. Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızın görüş, öneri ve taleplerini kendilerinden dinliyor, sorunları yerine tespit etme imkanımız oluyor. Esnafımıza bizlere karşı göstermiş oldukları misafirperverlik içinde ayrıca teşekkür ediyorum.  ' dedi.
Esnaflar ise İl başkanı Avcı’nın ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, “sorunlarımızı  ve taleplerimizi  kendisine iletme imkanı  bulduk kendisine ve ekibine teşekkür ederiz.” dediler





Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI