İl başkanı Avcı, “Siyaset akademisi başlıyor.”

AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı siyaset akademisin başladığını ve 1 Aralık itibariyle başvuruların alındığını ifade etti.

YÖREDEN HABER 1.12.2016 17:44:28 140 0
İl başkanı Avcı, “Siyaset akademisi başlıyor.”
İl başkanı Avcı konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Siyaset akademisi bir AK Parti projesidir. AK Parti bu projeye çok değer veriyor. Ahlaklı bir siyasetin kapısını aralamak için böyle bir projeyi uygun gördük. Siyaset akademisi herhangi bir kimlik gözetmeksizin, tüm Türkiye cumhuriyeti vatandaşlarını geleceğin Türkiye’sinin şekillenmesinde etkin rol üstlenecek bireyler olarak konumlandırıp hem siyasal hem de kültürel donanım kazandırmak, bu sayede siyasal hassasiyetleri olan sorumluluk sahibi vatandaşlar kılabilmek adına kendine bir görev edinmiştir'dedi.

Avcı '
Bu organizeyi daha önce Rize’de yapmıştık. Vatandaşlardan bu yönde ne zaman siyaset akademisi açılacak diye talep geldi. Bizde İl Yönetim kurulumuzla almış olduğumuz karar doğrultusunda siyaset akademisi başvuruları 1 Aralık tarihi itibariyle başlattık.

Tüm hemşerilerimiz müracaatlarını bu tarihten itibaren yapabilir. Partimize yapılacak olan kayıtlar sonrası Genel Merkezimize bize bir ders takvimi oluşturacak. Biz burada siyasi bir propaganda yapmıyoruz, sadece insanlarımızın siyasetle olan ilgisini alakasını artırmak istiyoruz. 1 Aralık 2016 – 15 Ocak 2017 müracaat takvimi var. Herkese kapımız açıktır dedi
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI