İhtiyaç sahibi ailelere patates soğan yardımı

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz patates ve soğan dağıtımı yapılacağı ifade edildi

YÖREDEN HABER 17.04.2021 13:18:00 33 0
İhtiyaç sahibi ailelere patates soğan yardımı

MÜCAHİD UZUN

PAZAR-Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) patates ve kuru soğan tedarik ve dağıtımı ile görevlendirildiğini, TMO’ca alımı yapılan söz konusu ürünlerin düzenli yardım yapılan ihtiyaç sahibi ailelere bedelsiz ulaştırılacağını bildirilmesinin ardından dağıtımlar başlandı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz patates ve soğan dağıtımı yapılacağı ifade edildi. Bu yardımdan yararlanmak isteyenlere ücretsiz patates soğan yardımları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) tarafından takip edilerek dağıtılacak.

Rize’nin Pazar ilçesine bugün, Antalya’dan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 1 tır dolusu Patates geldi. Kaymakamlık binası önünde ilgililer tarafından dikkatli bir şekilde teslim alınnan Patates Tır üzerinden öncelikle Hemşin ve Çamlıhemşin ilçelerine 1 er kamyon nakledildi. Diğer kalan Patatesler ilçe Kaymakamlık yetkililer tarafından teslimi alındı daha sonra ise ilçede sayıları belli olan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere muhafaza altına alındı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı