İftar'da buluştular

Çaykur YK Başkanı ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'nun, Çaykur'da çalışan işçi ve memurlara Yakamoz Restoranda vermiş olduğu iftar yemeği verdi.

YÖREDEN HABER 23.07.2014 08:13:07 31 0
İftar
Davete Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Çaykur Genel Müdür Yardımcıları, Çaykur Daire başkanları, Çaykur Bölge Sorumluları, Çaykur Çay Fabrikası Müdürleri ile birlikte Çaykur'un her kademesinde görev yapan binlerce memur ve işçiler katıldılar. 

Teşekkülünde alışan binlerce işçi ve memurlarına vermiş olduğu iftar yemeğinin ardından davetlilere ve çalışanlarına hitaben bir konuşma yapan, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, ' Çaykur bir asra yaklaşan 90 yıllık köklü ve güçlü bir ailedir. Bu güçlü ve büyük  Çaykur ailesinin bu gün 10.500 çalışanı, 100 binin üzerinde emeklisi, bu emeklilerimizin diğer aile fertleriyle birlikteki toplamıyla bir milyona yakın aileye hizmet veren bölgemizin ve ülkemizin 49'cu büyük sanayi kuruluşuyuz. Bununla hepimiz gurur duyabiliriz. Ekonomiye kattığımız çok önemli değerin yanında, sosyal sorumluluk noktasında da bölge insanımızın ekonomik ve sosyal hayatını güçlendirecek, kolaylaştıracak ve önemli ekonomik katkılar sağlayacak fonksiyonları kademe, kademe hayata geçirmekteyiz. Çaykur ailesi olarak aynı zamanda bir hayrı kurumu içerisindeyiz. bizler çayla büyüydük, bundan sonraki neslinde çayla ve çayımızın var olan tüm maddi ve manevi kültürüyle büyüsünler istiyoruz. Fakat bu değerin ve bu kültürün her geçen gün sadece ülkemiz değil bütün dünya genelinde büyüyerek devam etmesi işimiz çok iyi yapmakla ve ürün kalitemizi zirveye taşımakla daha çok değer kazanacaktır. çünkü Çaykur olarak geçmişimizde ve bugünümüzde çok önemli bilgiye, birikime ve tecrübeye sahibiz. Bölge insanı olarak hayatımızın artık en önemli değeri ve paydaşı olan çay hafızamız oldukça güçlüdür. İşte bu hafıza Çaykur'a önemli bir marka değeri katan didi soğuk çay ürünlerimizin ardından, yeni marka ürünlerimizi tüketicilerimizin beğenisine sunma çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çok çeşitli yeni ürün gamınızla, bir kamu kuruluşunun ticarette nasıl başarılı olacağını göstermek için güzel bir örnek teşkil etmiştir. Bu iftar davetime katılan işçi ve memur kardeşlerimin şimdi den ailece kadir gecelerini ve mübarek ramazan bayramlarını tebrik ediyorum. Bu vesileyle Gazze'de, Filistin'de bu mübarek ramazan ayını kan ve gözyaşı içerisinde geçiren, Müslüman kardeşlerimize çok dua edelim. Müslüman oldukları için bu zülüm kendilerine reva görülmektedir. Bu zalimleri Allah ıslah etsin. Islah olmazlarsa Allah kah har ismiyle kahrı perişan eylesin onları. İftar davetimize teşrif eden tüm davetlilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 'diye konuştu. Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'nun iftarına 1.500'e yakın Çaykur işçi ve memur ile birlikte çeşitli kurum ve kuruluşların üst düzeydeki davetlileri katıldılar.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI/FOTOĞRAFLAR: MEHMET KAPTAN ERBAŞ

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI