İçişleri Bakanı Soylu Pazar’da halka hitap etti

İçişleri Bakanı Soylu Pazar’da halka hitap etti

YÖREDEN HABER 14.03.2019 14:37:12 187 1
İçişleri Bakanı Soylu Pazar’da halka hitap etti

PAZAR-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Programı gereğince Ardeşen ilçesinde düzenlenecek mitinge giderken Pazar ilçesinde yolu kesildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Rize'nin Ardeşen ilçesinde düzenlenecek mitinge giderken AK Parti Pazar İlçe Teşkilatının organizesinde Pazar ilçesinde kalabalık vatandaş topluluğu tarafından yolu kesildi.

Yoğun Kalabalığın hazır bulunduğu Pazar İlçesinde Bakan Soylu’yu Rize Milletvekili Muhammed Avcı,Rize Valisi Kemal Çeber, Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Pazar Ak Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız ve teşkilat mensupları, Bürokratlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar karşıladı. Yoğun İlgiden dolayı aracından inan Soylu kendisini karşılayanlarla tek tek fotoğraf çektirdi. Konuşma aracına çıkarak “İşte İçişleri Bakanı olsan da yolun Kesilir” dedi ve yaklaşık 1 saat kabalalığa hitap etti.

İlk konuşmayı Pazar Belediye Başkanı ve adayı Dr.Ahmet Basa yaptı.

BASA 'Çok değerli kardeşlerim çok önemli seçime giriyoruz. İki dönemde bana verdiğiniz görev ve gösterdiğiniz teveccühü sizlerden bu dönemde de hem partimize hem de güvendiğiniz şahsıma inşallah daha da güçlenerek 31 Mart'ta tekrar destek vereceğinize eminim. Bende sizlere önce dönemlerden daha çok çalışarak, eksikliklerimizi gidererek layık olmaya çalışacağım.”

Ardından Bakan Soylu halka hitap etti.

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ’ya 31 Mart Yerel seçimlerinde oy isteyen soylu burada kalabalığa “31 Mart’ta gönül adamı Ahmet Basa ’ya yoğun bir şekilde destek verecek misiniz” diyerek iki kez vatandaşların alkışları altında söz aldı. Soylu “ Bende o zaman hem Süleyman Soylu kardeşiniz olarak, evladınız olarak, hem de İçişleri Bakanı olarak, hem de Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı, bir evladınız olarak Ahmet Basa’nın emrindeyim. Ahmet Basa’nın emrindeyim. Ahmet Basa’nın emrindeyim” dedi.

Bakan Soylu daha sonra Ardeşen ilçesine gitmek üzere Pazar’dan ayrıldı.

PAZAR BELEDİYE BAŞKANI DR.AHMET BASA VE İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'NUN KONUŞMASI


Anahtar Kelimeler:
IIlllsjjj
15.03.2019 16:49:42
"Organizesinde" ne demek?

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı