İadeli Organik Bal satışı

Müşterilerime “aldığınız Bal’ı götürün tahlil ettirin” yanlış bir şey ve katkı görürseniz gelin iade edeceğim diyorum. Bu konuda oldukça iddialıyım.

YÖREDEN HABER 16.03.2014 18:11:57 30 2
İadeli Organik Bal satışı
Pazar ilçesine yeni açılan Arı Malzemeleri, Kümes hayvanları ve kafes kuşları dükkânı (MACAHEL ARICILIK )ilgi ile takip ediliyor.

İşletmeciliğini İdris Erman’ın yaptığı dükkân’da ne ararsan organik. Dükkân sahibi İdris Erman aynı zamanda kendisi de Bal üretiyor. Ticarethanesinde nelerin satışını yaptığını şöyle açıkladı.
“Pazar’da ve hatta Rize ilinde bu dükkân gibisi yoktur. Tek tek satış yapanlar vardır. Ama tümünü bir arada satış yapan yoktur.

Peki, neler satıyorsun derseniz; KAFES KUŞLARININ ÇEŞİTLERİ, TÜM ORGANİK YEMLERİ, KULUÇKADA SAFKAN DENİZLİ HOROZU YAVRULARININ ÜRETİMİ, ORGANİK BAL VE BAL SÜZME MAKİNESİ, PETEK İÇİNDE RAMKA ÇEŞİTLERİ, CANLI MACAHEL ARISI VE BOŞ ARIKOVANI satışlarını yapıyorum. Bal denince adres burası neden derseniz. Bal da çok hile yapılıyor.

Ben Öncelikle yöremizin Bal’larının satışına ağırlık veriyorum. Zuğa (Çamlıtepe),Kantarlı, Hemşin Ballarının dışında Bal satmıyorum. Polen de satıyorum.

Müşterilerime “aldığınız Bal’ı götürün tahlil ettirin” yanlış bir şey ve katkı görürseniz gelin iade edeceğim diyorum. Bu konuda oldukça iddialıyım.”
Adres; 53/8 Çay Ekicileri Kop. Yanı 1.kat PAZAR/RİZE
İrtibat telefon; 0537 993 16 16 


Anahtar Kelimeler:
lazoğlu
16.03.2014 19:40:37
asker arkadaşım hayırlı olsun allah utandırmasın sana yakışır zaten arıcılıkta hocasın

İlker Ercan
10.09.2018 21:31:37
Bal fiyatı nedir kilogramı nedir bilgi verirseniz sevinirim teşekürler

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI