Huzur ve Doğa Şehri Rize'ye gelmekten mutluyum

Rize'nin 23'cu Emniyet Müdürü olarak bir ay önce Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğünden, Rize Emniyet Müdürlülüğüne atanan Adem Çakıcı'ya ebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yeşilay Rize Temsilcisi Bayram Ali Kava

YÖREDEN HABER 26.06.2014 14:19:24 30 0
Huzur ve Doğa Şehri Rize
Türkiye'nin sıcak insanlarıyla tanınan, başta doğası, çalışkan ve misafirperver insanlarıyla, Ülkemizin ve Doğu Karadeniz bölgemizin yetiştirdiği önemli şahsiyetlerin şehri olan huzur, doğa şehri Rize'mizde tüm kurum ve kuruluşlarımızla hep birlikte, daha mutlu, daha huzurlu yaşayacağımız kalıcı ve devamlılık arz eden hizmetleri hep birlikte hayata geçireceğiz.

Bu zamana kadar olduğu gibi, Rize'miz bundan sonrada çok huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı bir şehri olmaya devam edecektir.

30 yıllık meslek hayatımda kamu görevim nedeniyle ilk defa Rize'ye gelmiş oldum.

ben de bir Anadolu insanıyım. Böyle önemli bir şehirde devletimize ve milletimize hizmet vermek benim için büyük bir onur, gurur ve şereftir. Yeşilay'la, yanı sizlerle birlikte tüm zararlı maddelere ve bağımlılık yapan alışkanlıklara karşı yapılması gerekenleri kanun ve yasalarımız çerçevesinde yerine getirmek için üstün bir gayretle çalışacağız. Gönüllülük esasına dayalı yıllardır Rize ilimizde Yeşilay yönetimi olarak vermiş olduğunuz hayırlı hizmetlerinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum.

Her zaman Yeşilay'ın ilimizde yapacağı hizmetlerde yanınızda olacağımızı beyan etmek istiyorum. 'dedi.
Ziyaretin ardından, Yeşilay Rize Temsilcisi Bayram Ali Kavalcı, Rize'nin yeni Emniyet Müdürü Adem Çakıcı'nın yakasına Yeşilay rozeti takara, Yeşilay'ın aylık olarak yayınlanan sağlık, eğitim ve kültür dergisini hediye etti. Rize Emniyet Müdür Adem Çakıcı, 'Bundan böyle bende bu kadar önemli konuları her ay işleyen, Yeşilay dergisine abone oluyorum.'dedi.
 
 
 
 
    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI