HOPA HEYETİNDEN GÜRTİAD’A ZİYARET

Hopa TSO Başkanı ve İşadamlarından oluşan bir heyet Gürcistan-Türkiye İşadamları Derneği (GÜRTİAD)’ı ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 18.11.2019 12:55:28 74 0
HOPA HEYETİNDEN GÜRTİAD’A ZİYARET

Hayati Akbaş

BATUM- Hopa TSO Başkanı ve İşadamlarından oluşan bir heyet Gürcistan-Türkiye İşadamları Derneği (GÜRTİAD)’ın Tiflis’teki Dernek merkezini ziyaret ettiler.

Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek ve Genel sekreter Hamdi Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra, Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, Artvin İşadamları Derneği Başkanı Seçim Altunkaya, Hopa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Celil Yıldırım’dan oluşan Hopa heyetini sıcak bir oramda karşılayan dernek Başkanı Osman Turan ve yönetim kurulu üyelerine Teşekkür eden Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek “Dost Ülke ve kapı komşumuz Gürcistan’da iş yapan Türk İşadamlarının burada bizleri böylesine sıcak ve samimi ortamda karşılamanızdan dolayı Teşekkür ediyoruz” dedi.

GÜRTİAD Başkanı Osman Turan derneklerinin olağan kongrelerini 15 Eylül tarihinde gerçekleştirdiklerini ve yeni bir yönetim olarak çalışmalara başladıklarını ifade ederek, Artvin ve Hopa ile ilişkilere çok önem verdiklerini ve bunun yanında Gürcistan başkenti ve diğer şehirlerinde iş yapan Türk İşadamlarına her konuda yardımcı olmayı kendilerine ilke edindiklerini ifade ederek Hopa TSO heyetinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Karşılıklı samimi bir ortamda geçen görüşmelerde iki ülke ve iki komşu kent arasındaki ilişkiler değerlendirildi. Özellikle nakliye sektörünün sorunlarının değerlendirildiği toplantıya GÜRTİAD Yönetim Kurulu Üyeler Mehmet Melek, Oğuz Yıldırım ve Yusuf Tosunoğlu’nun yanı sıra Ziraat Banka ve İş Banka temsilcileri de katıldılar..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI