Heyelan'da meydana gelen hasarlar tespit ediliyor

Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN Irmak köyünde incelemelerde bulundu.

YÖREDEN HABER 2.02.2016 19:06:16 20 0
Heyelan
Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN  Irmak köyünde incelemelerde bulundu. 

Aslan'a Kaymakam Refiki İbrahim GÜLTEKİN, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa İMAMOĞLU, İl Özel İdaresi Pazar Şantiye Şefi Mühendis Halim ERKAN, Tarım İlçe Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Fatma YAŞAR KIZILHAN ve Irmak, Yemişli, Ocak köyü muhtarları eşlik etti. 

Aslan ve beraberindekiler Handağı Grup içme suyu ana dağıtım deposu çıkışında, meydana gelen  heyelan sonucunda Irmak köyünde vatandaşlarımıza ait çay bahçelerinde oluşan hasarı yerinde  inceleyerek, hasar tespiti yaptılar.

Aslan daha önceden muhtarlarca köylerinde ulaşım,su ile iligli şikayetlere ve söz konusu olan sıkıntıları da yerinde inceledi.
Aslan Muhtarlar ve hazırda bulunan vatandaşlara hitap ederek 'köy içme suları hakkında Kanun gereğince idare olarak köylerin ihtiyacı olan su kaynaklarını ve şebekelerini yaparak, işletilmek üzere köy idarelerimize teslim ediyoruz. Ancak özellikle grup içme sularının işletimde bazı sıkıntıların olduğunu gözlemekteyiz. Bu konuda köylerimizin el birliği yaparak içme suyu birliği oluşturmaları, işletimden kaynaklı sıkıntıları çözmekte etkili olacağını düşünüyorum' dedi.

Aslan, 'büyük çaplı onarım ve yeni yatırımların yine idare olarak bizlerin sorumluluğunda olacağını' ifade etti. 
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI