Hentbol takımı Şampiyonluğa gidiyor

Cumartesi günü Kuşadasına hareket ediyor. 30 Nisan, 2 Mart tarihleri arasında Kuşadasın da oynanacak olan yarı final müsabakalarında takımımız Trabzon Hentbol Akedemi, Sivas Dört Eylül BLD SP KLB ve Van Gençlikspor kulübü ile mücadele v

YÖREDEN HABER 22.04.2014 08:18:40 17 0
Hentbol takımı Şampiyonluğa gidiyor
Türkiye Süper ligine katılma maçları oynamaya hak kazanan Pazarspor Bayan Hentbol takımı Pazar'sa yapılacak olan organizasyon ile uğurlanacak.

Ligi 3. Sırada tamamlayarak süper lige yükselmek için mücadele edecek olan 8 takım arasında yer alan Pazarsporlu Sultanlar Cumartesi günü Kuşadasına hareket ediyor.
30 Nisan, 2 Mart tarihleri arasında Kuşadasın da oynanacak olan yarı final müsabakalarında Trabzon Hentbol Akedemi, Sivas Dört Eylül BLD SP KLB ve Van Gençlikspor kulübü ile mücadele verecek ve iki takım finallere çıkacak.

Finaller ise 8-10 Mayıs tarihleri arasında Edremit de oynanılacak.

Takımımız finale kalması halinde diğer gruptan gelen iki takımla eşleşecek ve finale kalan dört takım arasından iki takım Süper lige çıkacak.

Final öncesi Hentbol takımını coşku içersinde uğurlamak için Cuma akşamı Pazar'da yemekli bir gece düzenlecek. Düzenlenecek geceye aileler ile beraber katılarak Sultanlarımıza destek istendi.Kulüp adına yapılan açıklamada ' Bayan Hentbol takımımızı uğurlamak, onlara ve moral vermek isteyen tüm spor severleri aramızda görmek bizleri onurlandıracaktı'denildi.

Gecenin biletlerini Pazarspor kulübünden temin edebilirsiniz.
Yer: Pazarspor Günbatımı Restoran
Tarih: 25-04-2014
Saat: 19.00, 22.00
Rezervasyon için Tel: 0464 612 48 48      

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı