Hemşin Kaymakamı Türkmen Başkan Basa’ya veda ziyareti yaptı.

İçişleri Bakanlığına ait atama kararnamesine göre, Bilecik-Yenipazar Kaymakamlığına atanan Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen veda ziyaretlerine başladı

YÖREDEN HABER 6.12.2016 12:48:44 17 0
Hemşin Kaymakamı Türkmen Başkan Basa’ya veda ziyareti yaptı.
İlk görev yeri olan Hemşin İlçesine 2013 yılında atanarak bu ilçede 3-5 yıl görev yaptıktan sonra yeni kararnameye göre Bilecik Yenipazar Kaymakamlığına atanan Hamza Türkmen Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa’ya makamında veda ziyareti yaptı.

Türkmen “ Hemşin mesleğe ilk başladığım ilçedir. İlkler hep özeldir. Benim için Hemşin’inde çok önemli yeri vardır. Burada gece gündüz hizmet etmeye çalıştım. Özellikle Milli Eğitim konusunda çalışmalarımıza önem verdik. Yeni görev yerime gitmeden önce veda ziyaretleri yapıyorum. Bu anlamda Pazar Belediye Başkanımız Ahmet Basa’yı da makamında ziyaret ettim. Kendisinden helâlık aldık” dedi.

Başkan Basa “Yeni görev yerine atanan Hemşin Kaymakamı Türkmen’e başarılar diledi.

Özgeçmişi
1986 Tavas, Denizli olan Hamza Türkmen ilk ve orta öğrenimini Tavas'ta tamamlamıştır. 2008 yılında Akdeniz Üniversitesi, Kamu Yönetimi bölümünü bitirmiştir. 2010 Yılında Tunceli Kaymakam Adayı olarak memuriyete başlamıştır. Sırasıyla Göynücek Kaymakamlığı, Alaçam Kaymakamlığı ve Araban Kaymakamlığında kaymakam vekili görevlerinde bulunmuştur. 2012 Yılında University of Portsmouth'da Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi anabilim dalında yüksek lisansını tamamlamış, aynı zamanda Birleşik Krallık ve Avrupa Birliği üzerinde incelemelerde bulunmuştur. 2013 yılında kaymakamlık kursunu üstün başarılı olarak bitirerek, 2013 yılı kaymakamlar kararnamesi ile ilçemize atanmıştır.
Evli olan Sayın Kaymakamımız Hamza Türkmen iyi derecede İngilizce bilmektedir.
Türkmen son kararname ile Bilecik Yenipazar ilçesine atandı.

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI