Hemşehrileri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bağrına bastı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan baba ocağı Rize'de vatandaşlara hitap ederken, iki müjdeyi verdi.

YÖREDEN HABER 2.03.2019 18:57:35 62 0
Hemşehrileri Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşımızın elektrik sulama tarifesini tüm tarımsal faaliyetleri içine alacak şekilde genişletiyoruz. Artık yüzde 12 indirimli elektrik kullanabilecekler.' dedi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan baba ocağı Rize'de vatandaşlara seslendi.
Özü bir sözü bir gönlü bir sevdası bir Rize... Yaylaları kadar ferah gönüllü Rize... Benim gönlüm Rize'de vazgeçmez, Allah'ın izniyle Rize'de bizden vazgeçmez.
Rize'den aldığımız güçle moralle inşallah 31 Mart'a kadar gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu seçimlerde de Rize'den rekor bekliyorum. Rekora hazır mıyız? 1 numara olacak mıyız?
Anlatacaklarımız bilmeyenlere de anlatmanızı bekliyorum Birilerini ellerini açmış 31 Mart gecesini bekliyorlar. Rizeli bunlar fırsat verir mi?
Son 17 yılda Rize'ye 18 katrilyon yatırım yaptık.
Bizden önce gelenlerin böyle bir derdi var mıydı. Güneysu deresinde öğretim üyeleri için yerel mimari ile orada tüm hocalarımıza lojmanlarını yapıyoruz. Rize'ye yüzme havuzları gençlik merkezleri futbol sahaları inşa ettik. Sağlıkta 10'u hastane olmak üzere toplamda 28 tesisimizi şehrimize kazandırdık.
'Taliplisini bulabilirsem sözümdeyim şehir hastanesini yapacağız.’
Ancak taliplisini bulabilirsek sözümdeyim. Rize'ye inşallah bir şehir hastanesini de kazandıracağız. Bütün mesele şimdi o ihaleye girebilecek müşteriyi bulmak o bulunduğunda inşallah bismillah diyeceğiz.
7 tarihi eseri restore ettik. İmar barışı ile 74 bin hemşerimizin sıkıntısını çözdük. Rize'de 20 kilometreden devraldığımız bölünmüş yol uzunluğunu 162 kilometreye çıkardık.
Rize-Artvin havalimanının inşaatı sürüyor 2020 sonuna bitirmeyi planlıyoruz.
Rize'ye bugüne kadar 2,5 katrilyon tutarında tarımsal destek verdik. Çay bitkisi gen havuzunu oluşturuyoruz. Rizeli iş insanlarına toplam 1,5 katrilyon lira tutarında yatırım teşviki sağladık.
Türkiye güçlenmeye çalıştıkça, Türkiye zenginleştikçe bundan bütün vatandaşlarımız faydalanmaktadır. Şimdi işsizliği dillerine doladılar. Türkiye'de hükümetlerimiz döneminde 9 milyon istihdam ortaya çıkardık. Geçtiğimiz Ağustos ayında büyük bir ekonomik saldırıya maruz kaldık.
Merkez Bankası yeniden güçlenirken daha ileri gideceğiz. Enflasyon tekrar 6'lara 7'lere kadar düşecek. Enflasyonun hararetini düşüreceğiz.
Bay Kemal 9 seçime girdin kaybettin 10. seçimi de kaybedeceksin. Senden bir şey olmaz. Batırdın batıracaksın.
İşsizlikle ilgili TOBB ile bir hamle yapıyoruz. 3 ay bounca vergileri ücreti biz üstleneceğiz. Biz girişimcilerimizin iyi günlerinde olduğu gibi kötü günlerinde de yanındayız. Hedefimiz 2,5 milyon kişiye iş sağlamak. Türkiye'yi büyüttük bugünlere getirdik. İnşallah 2023 hedeflerine ulaştıracağız.
'Rize’de iki büyük müjde vermek işitiyorum.’
Şimdi Rize'de iki büyük müjde vermek istiyorum. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşımızın elektrik sulama tarifesini tüm tarımsal faaliyetleri içine alacak şekilde genişletiyoruz. Artık yüzde 12 indirimli elektrik kullanabilecekler.
Yeni sondaj gemimiz. Hala Antalya'da.. Yeni gemimizi aldık adını yavuz olarak belirledik. Bakım ve onarım çalışmaları tamamlandıktan sonra Yavuz doğal gaz ve petrol aramalarına başlayacak. Doğu Akdeniz ve Karadeniz'deki petrol haklarımızı en iyi şekilde değerlendirmekte kararlıyız.Valilik,Ak Parti

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI