Hem sürücüler,hemde yayalara sergi

Rize Trafik Güvenliği Platformu tarafından düzenlenen sergi ve stantların açılış organizasyonu geniş katılımla gerçekleşti.

YÖREDEN HABER 3.06.2014 19:28:37 17 0
Hem sürücüler,hemde yayalara sergi
Güvenli trafik, yaya emniyeti ve acil kurtarma ekipmanlarının tanıtıldığı, trafik güvenliği hakkında bilgilerin verildiği etkinliğe Rize Vali Yardımcısı Mehmet Özer, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Ergin, Trafik Müdürleri Selçuk Aldemir ve Ertuğrul Zorlu, Asayiş Şube Müdürü Mehmet Kambur, Terörle Şube Müdürü Rahmi Kırkpınar ve vatandaşlar katıldı.
Stantlarda sergilenen ürünler hakkında bilgi alan Kasap, vatandaşları trafik kurallarına uyma noktasında bilgilendirmenin bu tarz organizasyonlar sayesinde daha etkili olduğunu belirtti.

Trafikte sürücüler kadar yayaların da trafik kurallarına uymaları gerektiğini belirten Kasap, 'Hem sürücüler hem de yayalar trafik kurallarına harfiyen uyduğu taktirde trafikte yaşanan kazalarda azalma olacaktır. İnsan sağlığı her şeyden daha önemlidir ve ciddiye alınması gereklidir. Vatandaşlarımızın bu sergiye katılmaları trafik kuralları hakkında daha da ayrıntılı bilgi sahibi olmalarını sağlayacaktır' dedi.
Sergi stantlarının incelenmesinin ardından emniyet kemerinin takılmasının önemini uygulamalı olarak anlatan simülasyon aracın tanıtımı izlenildi.


 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI