Hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Rize İl Genel Meclisi Başkanından Rektör Karaman'a hayırlı olsun ziyareti

YÖREDEN HABER 26.07.2018 08:41:32 24 0
Hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

RİZE-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından yeniden RTE Üniversite Rektörlüğüne atanan  Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Bu çerçevede, Rize İl Genel Meclis Başkanı Sayın Mehmet KAZANCI, Rektörü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Görüşmede, Rektörün göreve yeniden atanması dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren KAZANCI: “ Gerek akademik, gerekse idari kadrosuyla yaptığı çalışmalarla ilimiz için büyük bir öneme sahip olan üniversitemizi birçok alanda öne taşıyan değerli hocamızı, yeniden aynı göreve atanması dolayısıyla tebrik ediyorum. Cumhurbaşkanımızın ismini taşıyan üniversitemizin daha da iyi noktalara gelmesi için değerli hocamızın ve ekibinin daha çok gayret edeceğine inancım tamdır. Kendilerine yeni dönemde başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN ise ilimize ve bölgemize önemli bir katma değer sağlayan Üniversitenin hızla gelişerek büyüdüğünü, bundan sonraki süreçte de bu olumlu tablonun süreceğini söyledi.

RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI