‘HAVALİMANINI İSTİYORUZ’

Artvin ve Erzurum halkını da yakından ilgilendirdiğini söyledi.

YÖREDEN HABER 18.09.2013 15:35:35 28 0
‘HAVALİMANINI İSTİYORUZ’






MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, yaptığı açıklamada, havalimanının sadece Rize’yi ilgilendiren bir konu olmadığını, Artvin ve Erzurum halkını da yakından ilgilendirdiğini söyledi.

Açıklamasında, Rize’nin yanısıra Erzurum ve Artvin gibi çevre illeri de yakından ilgilendiren havalimanının bölgenin ihtiyacı olduğuna inandıklarını kaydeden Dabak, “Rize havalimanı bölgemizin ihtiyacıdır. Havalimanımız yoksa turizm, eğitim, ticaret, yapıyorum diyemeyiz. Havalimanı bölgenin topyekün kalkınması için stratejik öneme sahip, yapılması öncelik taşıyan bir projedir” dedi.

Karadeniz Gazetesinin verdiği habere göre;MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, sadece Rize’ye değil, bölgeye hizmet edebilecek en uygun alana havalimanı yapılmasını istediklerini vurguladığı açıklamasını şöyle tamamladı: “Yapılması düşünülen havalimanını için şurası burası olsun demekten çok, Of’tan Hopa’ya kadar olan sahil bandındaki en uygun yerin teknik bir ekip tarafından belirlenmesinden yanayız. Gerekli fizibilite çalışması yapıldıktan sonra tesbit edilen en uygun yere bu havalimanının aciliyetle yapılması gerekmektedir.” 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI