Havalimanı Komisyonu Pazar’da Toplandı

Havalimanı Komisyonu Pazar’da Toplandı

YÖREDEN HABER 26.08.2021 12:52:09 53 1
Havalimanı Komisyonu Pazar’da Toplandı

PAZAR-3 Nisan 2017'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan Rize ve Artvin illeri arasında Doğu Karadeniz bölgesine hizmet edecek havalimanının yapımı son hızla devam edip yılsonuna kadar tamamlanmaya çalışılırken, diğer yandan da STK lar da programlar yapmaya devam ediyor.

Bu maksatla; 23 Ağustos Pazartesi günü saat 14.00’da Pazar TSO ev sahipliğinde düzenlenen Rize-Artvin Havalimanı Komisyonu Toplantısı’na, komisyon üyelerinden Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Arif METE, Rize Ticaret Borsası Meclis Üyesi Sedat ABANOZ, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Taner ÇAĞATAY, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Neşet ÇAKIR katıldı.

Yapılan yazılı açıklamada “Düzenlenen Havalimanı Komisyon Toplantısı’nda; Havalimanı inşaatının tamamlanmasının ardından gerçekleştirilecek projeler, alınacak tedbirler ve sektörel projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu ifadelerini kullanılırken,” Buna ek olarak, havalimanı sonrasında kısa ve uzun vadeli programlar ile sürdürülebilir turizm altyapısının oluşturulması gerektiğine vurgu yapıldı.


Anahtar Kelimeler:
53
28.08.2021 21:11:21
Pazar'da havalimanı bitmek üzere Pazar'da daha hiçbir yatırım yok. Ardeşen'de Fındıklı'da oteller yapılıyor, Pazarlı işadamları uyusun.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı