Havaalanı artık masa'da

Yazıldı.Çizildi.Sonunda Başbakan'a ulaştı.Artık geriye adım yok!

YÖREDEN HABER 2.09.2013 15:49:49 13 0
Havaalanı artık masa




Ayar, il başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın kenti ziyareti sırasında Rize`ye yapılması istenilen havaalanı projesinin gündeme geldiğini ifade etti.


 AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, havayolu taşımacılığına bölgede ilginin çok yüksek seviyede olduğunu belirterek, 'Uygun görüldüğü takdirde yapılacağına inanıyoruz' dedi.


'HAVAALANI UYGUN GÖRÜLÜRSE YAPILACAK'

Kentte havaalanı olması gerektiğini düşündüklerini ve bu konuyu Başbakan Erdoğan`a aktardıklarını vurgulayan Karal, 'Sayın Başbakanımız da bizlerden, yapılması düşünülebilecek havaalanının rantabl olup olmayacağı ve ekonomik anlamda faydasının ne olacağı konusunda çalışma yapmamızı istedi. Havayolu taşımacılığına bölgede ilgi çok yüksek seviyede, uygun görüldüğü takdirde yapılacağına inanıyoruz' diye konuştu.
 
Daha önce yapılan çalışmaların güncel ve usulüne uygun şekilde tekrar yapıldığını ifade eden Ayar, havayaolu için yapılan çalışmalar bittiği zaman raporları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a sunacaklarını belirtti.
 

'HENÜZ ADAY BAŞVURULARI BAŞLAMADI'

 
Ayar, seçimlerle ilgili olarak daha çalışmalara başlamadıklarını dile getirerek, şunları kaydetti: 'Aday adaylıklarıyla ilgili tabiri caizse daha `pazarı açmadık` dolayısıyla hiçbir belediye başkanımızla ilgili aday olacak yada aday olmayacak gibi bir durum söz konusu değilir. Basının aday gösterilmeyecek dediği kişiler aday gösterilebilir ya da gösterilmez. Bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir. Adaylar konusunda bugünden belli olan bir şey yoktur. Genel merkezimizin ortaya koyduğu takvim olacak ve o doğrultuda çalışmalarımıza başlayacağız.'
  

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı