HALKIN BAKKALI AÇILDI

Fındıklı Belediyesinin Meci Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile birlikte hayata geçirdiği Halkın Bakkal’ının açılışı gerçekleştirildi.

YÖREDEN HABER 3.03.2021 16:19:57 33 0
HALKIN BAKKALI AÇILDI

Hayati Akbaş

FINDIKLI-Fındıklı Belediyesinin Meci Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile birlikte hayata geçirdiği Halkın Bakkal’ının açılışı gerçekleştirildi.

Açılışta bir konuşma yapan Fındıki Belediye Başkanı Ercüment Çervetoğlu “Meci Tarımsal Kooperatimizle birlikte açılışını yaptığımız bakkalımızda, 'Bizden bize' anlayışıyla ilçemiz ve ülkemiz üreticilerinin doğal bahçelerde üretilen doğal ürünleri halkımızla buluşacak.

Bizden bize' anlayışıyla ilçemiz ve ülkemiz üreticilerinin doğal bahçelerde üretilen doğal ürünleri halkımızla buluşacak. Açılışımıza katılan Arhavi Belediye Başkanı Sayın Vasfi Kurdoğlu’na, Hopa Belediye Başkanımız Sayın Taner Ekmekçi’ye, Kemalpaşa Belediye Başkanımız Sayın Ergül Akçiçek’e, Borçka Belediye Başkanımız Sayın Ercan Orhan’a, CHP Rize İl Başkanı Sayın Saltuk Deniz’e, oda başkanlarına, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve değerli Fındıklı halkına teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanlarının konuşmalarının ardından topluca açılış kurdelesi kesildi ve Halkın Bakkalı birlikte gezildi.

HOPA TSO’DA AÇILIŞA KATILARAK HAYIRLI OLSUN DEDİ..

Gerçekleştirilen açılış törenine Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı ve Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Aydemir katılırken bölge belediye başkanları da açılışta hazır bulundu.

Hopa TSO Başkanı Akyürek yerel üretimi destekleyen ve dayanışmayı geliştirecek olan bu projeyi hayata geçirdikleri için Fındıklı Belediye Başkanı Cervatoğlu’nu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı