Halk gününde vatandaşlar dinlendi

Vali Nurullah Çakır, düzenlediği Halk Günü'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

YÖREDEN HABER 2.05.2014 10:43:37 13 0
Halk gününde vatandaşlar dinlendi
Rize Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen Halk Günü'nde kurum amirleri de hazır bulundu.
 
Vali Çakır, vatandaşların problemlerini dinleyerek kısa süre içerisinde çözüm üretmek ve yardımcı olmak amacıyla Halk Günü toplantılarının gerçekleştirildiğini, devlet-millet kaynaşmasının en güzel örneklerinden biri olduğunu söyledi. Halk günü uygulamasında görüşmelere ilgili kurumlardan temsilcilerinde katıldığını belirten Vali Çakır, 'Böylece vatandaşlar istek ve şikâyetlerini en yetkili kişilere aktarmaktadır. Bu da sorunların daha iyi bir şekilde anlaşılması ve çözümünün daha kısa sürede yapılmasını sağlamaktadır.' Dedi
 
Vali Çakır, Vatandaşların fikir ve önerilerinin İlimiz açısından son derece önem arz ettiğini ve bu tür toplantıların belli aralıklarla yapılması yerinde bir uygulamadır şeklinde konuştu.
 
Vali Nurullah Çakır; “Bize bir talebi, sıkıntısı ve önerisi olan vatandaşlarımız bize gelebilirler. Yetkimiz dahilinde çözebileceğimiz konuları hemen talimat vererek çözebiliriz, çözemeyeceğimiz konularda da hemen notumuzu alıp, çözmek için gayret gösteririz. Kapımız her zaman vatandaşımıza açık. Amacımız vatandaşımıza yardımcı olmak. Burada vatandaşımıza hizmet etmek için varız. Vatandaşımızın hizmetindeyiz.” şeklinde sözlerini tamamladı.
 
  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI