Halim Mete ve Pazar Ticaret Odası ziyaret etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete Rize-Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa’yı makamında ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 21.04.2014 14:40:19 34 0
Halim Mete ve Pazar Ticaret Odası ziyaret etti
Belediye başkanı Ahmet Basa’yı ziyaret eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete’ye Pazar Ticaret Odası Başkanı Mustafa Memoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Pazar Ak Parti İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu,eski Pazar Belediye Başkanı Naci Atabey'de katıldı.
Başkan yardımcısı Mete “Rize ve ilçeleri ile Beldelerinde mevcut 18 Belediye Başkanını Ankara’dan telefonla arayıp tebrik ettim. İşim dolaysıyla Rize’ye gelince de tek tek gezerek bir kez daha makamlarında tebrik ediyorum. Pazar İlçesine hizmette bize düşen herhangi bir görev olduğunda yardımcı olmaya hazırız” açıklamalarında bulunan Mete önemli bir konuya da temas ederek “İçiniz rahat olsun. Rizespor küme düşmeyecektir” dedi.
 
Pazar Belediye Başkanı Basa Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete ve Pazar Ticaret Odası Başkanı Mustafa Memoğlu ile Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  







Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI