Güzelyalı Düğün Salonu açıldı

Rize’nin Pazar ilçesi Ocak Mahallesi, yeni sanayi sitesi yanında “kalite asla tesadüf değildir” sloganıyla açılışı yapılan Düğün Salonu geniş kadrosuyla bölgeye hizmet vermeye başladı.

YÖREDEN HABER 14.07.2020 10:08:19 151 0
Güzelyalı Düğün Salonu açıldı

PAZAR-Rize’nin Pazar ilçesi Ocak Mahallesi, yeni sanayi sitesi yanında “kalite asla tesadüf değildir” sloganıyla açılışı yapılan Düğün Salonu geniş kadrosuyla bölgeye hizmet vermeye başladı.

Açılışa Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, İnternet Medya ve Bileşim Federasyonu (İMEF) Başkanı Süleyman Basa, Pazar Esnaf Sanatkârlar Kooperatifi Başkanı Ekrem Kılıç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İşletme Müdürü Savaş Büyükterzi, uzun ve yorucu bir çalışma sonucunda “Kalite asla tesadüf değildir” sloganıyla çıktığımız bu yolda Güzelyalı Düğün Salonumuzu hizmete açmış bulunuyoruz” dedi.

Büyükterzi, “950 M2 iç,1100 M2 dış alanıyla yemekli yemeksiz düğün, nişan ve kına yapmak isteyen Vatandaşlarımızın rahat bir ortamda organizasyonları yapabilmeleri adına her türlü imkânları sağlamaya çalıştık. Konser tadında sahnemiz, yöremizin tanınmış sanatçılarının bizimle birlikte olduğu bu müessesemizin açılışına katılan başta Pazar Belediye Başkanım Ahmet Basa olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Güzelyalı Düğün Salonun sahibi Serpil Şirin, açılışa katılanlara teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı