Güreş Federasyonu Başkanı Aydın’dan Çaykur’a ziyaret

Sütlüoğlu 'Gençler Türkiye Güreş şampiyonasının Rize’de gerçekleşmiş olmasından dolayı sizi, yönetiminizi ve Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzü kutluyorum'dedi.

YÖREDEN HABER 21.03.2016 06:45:40 124 0
Güreş Federasyonu Başkanı Aydın’dan Çaykur’a ziyaret
Bayram Ali Kavalcı
Türkiye Güreş Federasyonu Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası öncesi, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor YK Başkanı İmdat Sütlüoğlu’nu makamında ziyaret eden, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa AYDIN, “Çaykurspor Güreş takımlarının başta büyükler takımı olmak üzere, son üç yıldır, yurt içi ve yurt dışındaki müsabakalarda elde etmiş oldukları başarılarla gururlanıp, umutlanmaktayız. Kulübünüzün bu başarılarından dolayı ve de güreşe vermiş olduğunuz destekten dolayı, Federasyonum ve şahsim olarak size tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu ve Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile 18-20 Mart 2016 tarihleri arasında, Rize Yeni Şehir Spor Salonunda başlayan, Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası öncesi, Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürü, Çaykurspor Kulübü Başkanı İmdat SÜTLÜOĞLU’nu makamında ziyaret eden, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa AYDIN, “Çaykruspor güreş takımının geçmişi önemli başarılarla doludur. Bugün sizleri ziyaretimizde beraber olduğumuz, Türk güreşine ismini altın harflerle yazdırmış, ülkemize çok sayıda dünya şampiyonlukları kazandırmış olan, Selçuk Çebi kardeşim sizin kulübünüzün yetiştirdiği güreşçimizdir.

Keza yine Olimpiyat Şampiyonumuz M.Akif Pirim ve diğerleri, sizin kulübünüzde yetişmiştir. Birkaç yıldır ve bilhassa 2015-2016 Grekoromen Büyükler süper liginde ÇAYKUR spor kulübünüzün ortaya koymuş olduğu performansla, ligde bulunan çok güçlü takımlara rağmen, Süper ligi üçüncü olarak tamamlayan başarılı takılmalarımızdan birisi olmuştur. Çaykurspor güreşe kazandıracağınız yeni tesislerle, bundan sonrada yenidünya ve olimpiyat şampiyonları çıkartacak sporculara sahip olduğunuzu görmekten sevinç duyuyorum.

Türk güreşine bu zamana kadar sağladığınız ve bundan sonrada sağlayacağınız desteklerinize tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, Genel Müdürlüğünü yürüttüğünüz Çaykur’da, beyaz, yeşil, siyah çaylarınızla, soğuk çayınız didiyle, Türk çayını ülke içinde ve dışında önemli bir marka konumuna getirmenizden dolayı ayrıca tebriklerimi sunuyorum. Bu müsabakalar boyunca, Çaykur tanıtım ve ikram tırınızdan tüm sporcularımıza, antrenörlerimize, hakemlerimize, idarecilerimize ve güreş severlere personelinizin ikram etmeye başladığı sıcak çay servis hizmetine çok teşekkür ediyoruz.
”diye konuştu.

Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı İmdat Sütlüoğlu, “Ata sporumuz güreş, Türk’ün ne kadar güçlü olduğunu gösteren ve bu sporumuz sayesinde ülkemize dünya genelinde önemli madalyalar kazandıran, Başkanını bulunduğunuz Güreş Federasyonunun Türkiye genelinde güreş kulüplerimize son yıllarda sağlamış olduğu önemli katkı ve desteklere bizlerde teşekkür ediyoruz.

Gençler Türkiye Güreş şampiyonasının Rize’de gerçekleşmiş olmasından dolayı sizi, yönetiminizi ve Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzü kutluyorum. Federasyon olarak en son,
Letonya’nın Riga kentine yapılan Avrupa Güreş Şampiyonasında Grekoromen Stil 130 Kg Rıza Kayaalp’ın ülkemize altın madalya, 98 kg. Cenk İldem’ın bronz madalya kazandırmasından dolayı ülkemize ve milletimize yaşattığınız büyük sevinçten dolayı sizleri ve sporcularımızı kutluyorum. Rize’de bugün başlayan Gençler Grekoromen Türkiye şampiyonasına katılan tüm sporculara, hakemlere, antrenör ve idarecilerimize şimdiden başarılar diliyorum. ”dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI