Gürcistan 1.Futbol lig takımı Rize-Fındıklı’da kamp yapıyor

Gürcistan 1.Futbol ligi takımlarından Ghkorothsu takımı hazırlık için geldiği Türkiye’de Rize Fındıklı ilçesinde Doğu Karadeniz Masterler karması ile yaptığı hazırlık karşılaşmasından 5-0 galip ayrıldı.

YÖREDEN HABER 19.02.2018 11:13:46 31 0
Gürcistan 1.Futbol lig takımı Rize-Fındıklı’da kamp yapıyor

Türkiye Masterler Fındıklı İlçesi takımında oynayan, millî takım karmasına seçilen Fındıklı Belediye Başkanı yardımcısı Osman Çınar yaptığı açıklamalarda

“Fındıklı İlçesine sezon başı hazırlık kampı için gelen Gürcistan 1. Futbol Ligi takımlarından Samagrelo Ghkorothsu hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. 4-5 Mart tarihlerinde başlayacak olan Gürcistan Ligi öncesi hazırlık karşılaşmalarına devam eden Samegrelo, İlk kez oluşturulan Doğu Karadeniz Masterler Karmasıyla hazırlık maçı yaptı” dedi.

“Türkiye’de çalışan Gürcü vatandaşlarının fazlasıyla rağbet gösterdiği karşılaşmayı Gürcü 1. lig takımı 5-0 kazandı.İkinci hazırlık karşılaşmasını Çarşamba günü yine Fındıklı da BAL takımlarından Çayelisporla oynayacak olan Samegrelo futbol takımı bir haftalık kampı tamamlayarak Perşembe günü Rize ili Fındıklı ilçesinden ülkelerine dönecekler” açıklamalarında bulunan Çınar, “Yabancı ülke takımlarının özellikle kış kampında Antalya’yı tercih edildiği bilinmektedir. Fındıklı’nın bu kapsamda bu tür kamp çalışmalarında tercih edilmesi Fındıklı halkını çok memnun etmiştir” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı