Göz yaşlarıyla defnedildi

KATMER DUA VE GÖZYAŞLARIYLA DEFNEDİLDİ

YÖREDEN HABER 22.03.2014 20:19:48 15 2
Göz yaşlarıyla defnedildi

Rize Valiliği Eski Özel Kalem Müdürü Kemal Katmer (58) Rize Merkez Fatih Mahallesinde İkindi Namazı Sonrası Kılınan Cenaze Namazının Ardından Dua ve Gözyaşlarıyla Aile Kabristanlığında Toprağa Verildi.

Uzun yıllara Rize Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü görevini, Rize Eski Valisi Kasım Esen'le yürüttükten sonra emekli olan Kemal Katmer bir yıldır yakalandığı kanser hastalığına yenik düştü. Gerek Rize Valiliğindeki görevi, gerekse Rize kamuoyunda tanıdıkları tarafından bir hayli sevilen, Kemal Katmer'in anı gelişen hastalık sonucu vefatı dost ve sevenlerini üzüntüye boğdu.

            Üç çocuk babası, Rize Valiliği Eski Özel Kalem Müdürü Kemal Katmer'in Fatih Mahallesi, Fatih camisindeki cenaze namazına, Rize Valisi Nurullah Çakır, Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Müftüsü Yusuf Doğan, , Ak Parti Merkez İlçe Başkanı İshak Alim, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karavin, Kızılay Rize Şube Başkanı Mehmet Nuri Gezmiş, Yeşilay Rize Temsilcisi B.Ali Kavalcı, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü A.Hamit Suyabatmaz, Valilik Yazı İşleri Müdürü Enes Tüfekçi, RTE Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Genel Sekreteri Mustafa Çakır, Rize Afet Acil Durum İl Müdürü Şakir Kürk, Diyanet Sen Rize Şube Müdürü Recep Şafak, Risiad Başkan Yardımcısı H.Fehmi Demircan ile Rize'de çeşitli Kamu ve Özel Kurumlarda görev yapan çok sayıda idareci, memur, işçi, akrabaları, sevenleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldılar.

            Merhum Kemal Katmer'in aile kabristanlığındaki defin işlemlerinden sonra, Rize Müftüsü Yusuf Doğan'la birlikte, Katmer ailesin evine giden Rize Valisi Nurullah Çakır,  Katmer'in eşine, çocuklarına ve ailelin diğer bireylerine taziyelerini ileterek sabrı cemiller diledi. Merhumun Katmer'in en küçük kızı Özlem'i (9) yanına alarak teselli ederek,  çocukların eğitimi başta olmak üzere her müşkülatlarında Valilik olarak yanlarında olduklarını ifade etti.
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
 

Anahtar Kelimeler:
Kerim Öksüz
23.03.2014 00:27:13
kemal abimiz çok mühterem bir kişiydi mahallemizin naddide kişilerindendi.güler yüzüyle alçak gönüllü maneviyatı en iyi şekilde yaşayan çok muhterem bir zattı.ebedi yolculuğa gönderdiğimiz abimize allah tan gani gani rahmet dilerken sevenlerine ve ailesine sabri cemiller niyaz ederiz..ahiret yolun açık olsun kemal abimm..

çiçek cemil
24.03.2014 15:02:35
tebrik ve teşekkür ediyorum ağzına sağlık allaha emanet ol s a

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI