Göz yaşları ile uğurlandı

ÇAYKUR tarafından piyasa araştırması yapmak üzere gittikleri Bursa, Yalova ve Bilecik bölgesindeki görevlerinin ardından Rize dönüşü İyidere girişinde kendi kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen trafi

YÖREDEN HABER 5.11.2014 15:59:42 210 0
Göz yaşları ile uğurlandı
İyidere Hazar Mahallesi Köprübaşı Camiinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, Çaykur  Genel Müdür Yardımcıları Dr.Turgay Turna, Süleyman Pınarbaş, Daire Başkanları, Fabrika Müdürleri, çok sayıda ÇAYKUR çalışanı ve vatandaş katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından Halil Kolcu’nun naaşı İyidere Hazar Mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Yaralıların durumu iyi:
Öte yandan kazayı haber alır almaz yurt dışı seyahatini yarıda kesip dün gece Rize’ye dönen Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, dün ve bugün hastanede bulunan yaralılar Kendirli Çay Fabrikası Müdür Yardımcısı Tuncer Bilir ve Derepazarı Çay Fabrikası Müdürü Süleyman Yağcı’yı hastanede ziyaret etti. Yaralıların durumlarının iyi olduğunu belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu yaşanan olaydan ötürü çok üzgün olduklarını belirtti. Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu: “Bu elim kaza sonrası hayatını kaybeden arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine, akrabalarına, sevenlerine ve mesai arkadaşlarına baş sağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun. Yaralılarımızın ise durumları iyi bir arkadaşımız şu an hastanede ama hayati bir durumu söz konusu değil. Diğer arkadaşımız ise taburcu oldu. Yaşanan olaydan dolayı çok üzgünüz.” Dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI