GÖNÜLLÜ GENÇLER SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKIYOR

Sokak hayvanları için bir araya gelen gönüllü duyarlı gençlerin temsilcileri Şavşat Kaymakamı Onur Özaydın'dan sonra Belediye Başkanı Nihat Acar'ı makamında ziyaret ettiler.

YÖREDEN HABER 3.03.2021 16:06:57 53 0
GÖNÜLLÜ GENÇLER SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKIYOR

Hayati Akbaş

ŞAVŞAT-Sokak hayvanları için bir araya gelen gönüllü duyarlı gençlerin temsilcileri Şavşat Kaymakamı Onur Özaydın'dan sonra Belediye Başkanı Nihat Acar'ı makamında ziyaret ettiler.

Şavşat Sokak hayvanları adıyla bir instagram hesabı açan gönüllü hayvan dostu gençler, duyarlı vatandaşlardan aldıkları mama, ekmek ve sütlerle özellikle sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde sokaktaki ve barınakta bakımı sürmekte olan dostlarını besliyorlar.

Belediye Başkanı Nihat Acar ile bir süre sohbet eden gönüllü gençler, sokak hayvanlarının kısırlaştırılması, sonbaharda köylerinden ayrılan vatandaşların kedi ve köpeklerini sahipsiz terk etmemeleri ve cadde, sokaklarda besleme noktaları oluşturulması konusunda izlenecek yol haritası hakkında bilgi alarak bu konularda çalışma yapılmasını istediler.

Belediye Başkanı Nihat Acar ve ziyaret sırasında makamda bulunan İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Avcı, gönüllü hayvan dostu gençlere her konuda destek olacakları sözünü vererek, duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI