Genel Müdür ile birlikteydik.

Hafta sonu Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Mollaveyis köyüne çıktık. Çobanlarla sohbet ederken karşımıza Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya çıktı. Karakaya ile kısa bir görüşme yaptık.

YÖREDEN HABER 20.04.2014 11:10:49 85 0
Genel Müdür ile birlikteydik.
T.C Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, Çamlıhemşin Mollaveyis köyüne ziyarette bulundu.

Genel Müdür Karakaya ile kaçkar53 editörü olarak bizde bir görüşme yaptık. 



Karakaya, görüşmemizde şunları söyledi:
'Trabzon'da düzenlenen Panele konuşmacı olarak katılmak için geldim. Rize ve yöresini daha önceden biliyorum.Bu vesile ile ilk olarak Çat bölgesine çıktım.Buradan ise 'Dünya Cenneti' denilen ve daha çok isim olarak öne çıktığı Ayder'e gideceğim. Aslında her bir yanı doyumsuz güzellikler taşıyan bir mekanda yaşıyorsunuz. Bunun çok fazla da kıymetini bilemiyorsunuz.Günebirlik buraya Piknik için gelenlerin geride bıraktığı bu kalıntı çok üzücü.Kilometrelerce yol kat ederek gelip görmek istedik. Bu manzara hoş değil.Buradan bu yörenin Belediyesine ve Kaymakamlığına seslenmek istiyorum.Öncelikle en az hafta da bir gün dahi olsa Piknik yerleri gezilip kötü görüntüler ortadan kaldırılmaldır. Özellikle bu aylarda başlayan Turist akını Mevsim sonuna kadar devam edecek.Buraya gelerek böyle manzaralarla kaşılaşan yerli ve yabancı ziyaretçiler olumsuz bir tablo sergileyeceklerdir.Ne olur sizden ricam' Bu konuları sık sık gündeme taşıyın'.Devlet buraya çok büyük yatırımlar yapıyor.Sizlerde sahip çıkın.Sadece Para kazanmak gibi bir zihniyetle bu hizmetler gitmez.Elbette Para da kazanılacaktır.Ama devamlılık arz eden hizmetler olmalıdır.Buraya gelip mutlu ayrılanlar,tekrar gelme arzusu taşımalı ve olumlu propaganda yapmalıdır.'

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı