GENEL MÜDÜR ALİM, İSTANBUL BÖLGEYLE BİR ARAYA GELDİ

GENEL MÜDÜR ALİM, İSTANBUL BÖLGEYLE BİR ARAYA GELDİ

YÖREDEN HABER 10.09.2018 07:50:45 27 0
GENEL MÜDÜR ALİM, İSTANBUL BÖLGEYLE BİR ARAYA GELDİ

Haber;: Bayram Ali Kavalcı

Yaklaşık beş ay önce, Çaykur GeInel Müdürlüğüne Vekaleten atan, Çaykur Eski Genel Müdür Yardımcısı ve Çaykur YK Üyesi Yusuf Ziya ALİM’ın, hafta sonu tatillerini çalışma programıyla değerlendirmeye devam ediyor.

Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim’in, ÇAYKUR’un Türkiye genelinde bulunan 9 Bölge Müdürlüğü ve bu bölgelere bağlı Çaykur çay bayileriyle bir araya geldiği çalışma pragmalarının bu seferki durağı, Çaykur İstanbul Pazarlama ve Üretim Bölge Müdürlüğü oldu.

Çaykur Genel Müdür Yardımcısı ve YK Üyesi Süleyman Pınarbaş’la birlikte, Çaykur İstanbul Pazarlama ve Üretim Bölge Müdürlüğünde bir çalışma programı gerçekleştiren, Çaykur Genel Müdürü Vekili Yusuf Ziya ALİM, “Doğu Karadeniz Bölgemizde yaş çay tarımı yapılan, Rize, Trabzon, Giresun, Artvin illerimiz genelinde sorunsuz ve huzur ortamında devam eden üçüncü sürgün yaş çay kampanyamızın yanında, genel müdürlüğümüze bağlı Türkiye genelindeki bölge pazarlama müdürlüklerimizdeki çalışma programlarımıza mesai ve tatil gözetmeksizin devam etmekteyiz. Türkiye´nin en önemli marka değerlerinden olan ÇAYKUR’umuzun dünyanın en önemli metropol şehirlerinden olan İstanbul’da olması gereken yerde olması için detaylı çalışmaları daha fazla geç kalmadan hayat geçirme başlamış bulunuyoruz. Gerek çayımızın kalitesini, gerekse ürün gamındaki çeşitliliğimizle İstanbul’un bundan böyle en ücra noktasına kadar mağazaların, bakkalların, AVM’lerdeki isim yapmış büyük markalı marketlerin rafındaki varlığımızı ve ürün çeşitliliğimizi daha profesyonel bir sistemle tüketicilerimizin beğenisine sunmaya daha çok gayret ve emek sarf ederek sunmuş olacağız. Bu yeni çalışma sistemimizle ülke genelinde kuru çay satışlarımızda önemli oranda rakamsal artışların yansımasını görmek bizleri mutlu etmektedir.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI