Gençlerden Kahvaltıda tek ses çıktı. Birlikte olalım güçlü olalım

Ramazan bayramında ilk düzenlenen geleneksel bayram sabahı kahvaltısının 2.si Kurban Bayramı sonrası Rize-Pazar Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirildi.

YÖREDEN HABER 12.09.2016 09:48:05 213 1
Gençlerden Kahvaltıda tek ses çıktı. Birlikte olalım güçlü olalım
Geleneksel hale gelen Bayram namazları sonrası sabah kahvaltısında bir araya gelen gençler birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde tüm dünyaya ortak mesaj verdiler.
 
Kahvaltıya katılanlar adına ilk konuşmaya Mahallenin emektar abiyi Halit Uzun yaptı” Yaşımız kemale erdi. Bizden sonra gelen kuşak çok sağlam. Onları tebrik ediyorum” dedi.
 
Hasan Hasanoğlu “ Ülke olarak kritik bir dönemden geçiyoruz. Burada her fikirde gençlerin nasıl bir birlik oluşturduğunu görmek bizi çok mutlu ediyor. Umarım bu birliğimiz ülke genelinde bozulmaz. Katılanlara teşekkür ediyorum” dedi.
 
Organizasyonu düzenleyenler adına konuşan başkan Barış Hasanoğlu “ Katılanlara teşekkür ediyorum. Bu gelenek yaşlılarımızdan bize miras kaldı. Bizde bizden sonrakilere bırakacağız” dedi.
 
Ardından Şehitler Cami İmamı Fatih Atay dua ederek yemeği düzenleyenlere teşekkür etti.
 
Haber Kritik;
Abdullah Uzun
Bize bu kahvaltı dedelerimizden miras kaldı. Gençler devam ettiriyor.
Her siyasi görüşten gençler bir araya gelerek birlik beraberliklerini tesis ediyorlar.
Protokol yok. Siyaset yok. Dedikodu yok. Tek şey var. Günün önemi ve birlikte olmak.
Amaç bu geleneğin devam ettirilmesidir.
Bayramınızı en içten dileklerimiz ile kutluyorum.
Umarım zor günler geçiren ülkemiz, bayram günlerinde “HAC” da ve camilerde yapılan dualar hürmetine şehitlerimizin kanlarıyla yoğrulan memleketimizi iç ve dış düşmanlardan muhafaza eder.
 
 


 
 
  




Kaçkar53.com paylaşan: abuzun
Anahtar Kelimeler:
Muhammet mustafa TAŞ
12.09.2016 19:21:26
Geleneksel hale gelen bayram kahvaltılarından biri olan kurban bayramı kahvaltısında bulunmaktan dolayı mutluyum emeği geçen herkese teşekkür ediyorum bu etkinliğin nesilden nesile devam etmesini diliyorum ALLAH mübarek kurban bayramı hürmetine ülkemizin birliğini dirliğini bozdurtmasın bu vesile ile başta bu vatan için gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimize şükranlarımı sunar ALLAH mekanlarını cennet eylesin peygamberimize komşu eylesin.bütün şehitlerimize ve geçmişlerimize ALLAH rahmet eylesin ruhlarına el Fatiha.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI