Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı Yapıldı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet toplantısı Üniversite Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleşti. Toplantıya bazı yönetim kurulu üyeleri de video konferans yöntemi ile katıldı.

YÖREDEN HABER 9.06.2021 13:37:30 34 0
Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı Yapıldı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet toplantısı Üniversite Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleşti. Toplantıya bazı yönetim kurulu üyeleri de video konferans yöntemi ile katıldı.

Mütevelli Heyet Başkanı Nusret Bayraktar başkanlığındaki toplantıya, Rize Valisi Kemal Çeber, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, RTEÜ Geliştirme Vakfı Genel Sekreteri Av. Harun Mertoğlu, Mütevelli Heyet Üyeleri Hamdi Safi, Bilal Erdoğan, Ali Kopuz katıldı.

Vakfın faaliyetleri hakkında bilgi verilen toplantıda, RTEÜ'nin akademik performans ve başarısının artması için bir dizi kararlar alındı.

Ayrıca, Üniversite  ile Türk- Alman Üniversitesinin ortak bir şekilde yürüttüğü ve yakın zamanda resmi olarak temeli atılacak olan Teknokent, Güneysu Konaklarındaki inşaat çalışmaları, Üniversitemizin eğitim, araştırma ve uygulama imkânlarının daha da geliştirilmesi konuları görüşüldü.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI