Geçlik Kollarından Başkan Kasap'a Ziyaret.

Ak Pari Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkerim YAZICI ve beraberinde İl Gençlik Kolları üyeleri Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP' a makamında tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

YÖREDEN HABER 17.04.2014 07:51:14 18 0
Geçlik Kollarından Başkan Kasap
Ak Parti Rize İl Başkanlığı Gençlik Kolları Başkanı  Abdulkerim YAZICI ve beraberinde  Gençlik Kolları üyeleri  Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP'a yapmış oldukları tebrik ziyaretlerinde Rize 'li Ak gençlik olarak Başkan KASAP' a  Belediye Başkanlığı yolunda başarılar dilediler.
         Sağlıklı bir ekip çalışması ile çok daha başarılı çalışmalara imza atılabileceğinin altını çizen Gençlik Kolları Başkanı Abdulkerim YAZICI, şahsı ve ekibi adına her daim Rize Belediyesinin yanında olduğunu belirtti.
         Ziyaret esnasında gençlere bir eğitimci olarak öğütler veren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP çalışmalarla ilgili de bilgiler verdi. Başkan KASAP konuşmasında; ' Başarılı bir seçim çalışmasının ardından başlamış olduğumuz Belediye Başkanlık görevimde şu aşamada yönetim kadromuzu oluşturmakla beraber bir yandan da yapacak olduğumuz projeler üzerinde çalışıyoruz. Başkan yardımcılarımız belirlendi. Teknik kadromuzu oluşturmakla beraber oluşturulan encümen komisyonlarımız da çalışmalarını kendi aralarında sürdürüyorlar. Başkanlık sürem içerisinde inşallah Rize'li hemşerilerimle istişare içerisinde güzel çalışmaların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Seçim süresi içerisinde Geçlik Kolları olarak güzel bir performans sergilediniz ve almış olduğumuz yüksek oy oranında sizlerinde katkısı olduğuna inanıyorum. İnşallah bundan sonra ki süreçte de siz değerli gençlerimizin de fikirlerini alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sizlere bu anlamlı ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum ' dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı