GAZETECİLERLE YEREL SEÇİMLER KONUŞULDU

RİZE'DE EKSİKLİK GÖRENLER BAŞBAKANI SORUMLU TUTUYOR !

YÖREDEN HABER 7.08.2013 13:54:54 13 0
GAZETECİLERLE YEREL SEÇİMLER KONUŞULDU



Öğretmen evinde Rize de görev yapan gazeteciler ile bir araya gelen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal yapılacak olan mahalli seçimler öncesi gazetecilerin nabzını yokladı.

Gazeteciler ile bir araya gelerek Rize”nin sorunlarını ve yatırımlarını tartışan AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal Rize öğretmen evinde gazeteciler ile bir araya gelerek yine Rize”nin nabzını tuttu. Karal yaklaşan mahalli seçimler nedeniyle Rize ve ilçelerde ki durumları ve aday adaylarını gazetecilerden sordu.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal yerel seçimlerin her parti için önemli olduğunu söyleyerek” Bu seçimlerde halk kendini yönetecek insanları seçeceği için daha dikkatli davranıyor. Aday belirlenmesine çok dikkat etmeliyiz. Önceki mahalli seçimlerde kıl payı kazandığımız yerler var ve bu bölgelerde daha dikkatli olmamız gerek. Sizler Rize”nin nabzını tutan gazetecilersiniz, Rize de ki mevcut belediye başkanlarını nasıl değerlendiriyorsunuz, yerel seçimlerde diğer partilerden adaylar bellimi?” dedi.
Gazetecilerin görüşlerini öğrenen Karal Türkiye de son yıllarda başbakanın yaptığı bazı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Karal Rize de yapılan siyasetin belden aşağı vurmak olduğunu Rize siyasetçilerinin Rize için siyaset yapmaları gerektiğini söyleyerek” Maalesef Rize de eksiklik bulamayanlar sayın başbakanımıza çatmaktalar. Bırakın onu liderleriniz yapsın. Bu sizin işiniz değil. Rize de gördüğünüz eksikleri açıkça söyleyin bizde kendimize çeki düzen verelim. Rize de yapılan ve yapılamayanları eleştirin”
dedi.  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI