Gazeteciler gününde Pazar Kaymakamı Aslan'dan önemli mesajlar

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan Pazar’da faaliyet gösteren gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

YÖREDEN HABER 10.01.2016 17:10:32 27 5
Gazeteciler gününde Pazar Kaymakamı Aslan
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle yöredeki çalışan gazetecilerle Pazar Gün Batımı Tesislerinde kahvaltıda bir araya gelen Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, basın mensuplarının gününü tebrik ederek, kendileri ile bir süre gündemi değerlendirdi. 
Yemeğe Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan,Çay TV temsilcisi Sadık Hür,Gelişim Tv'den Necmettin Yarıcı ve kameramanı,Pazar 53 editörü Hızır Tonyalı,Haber Güven editörü Naci Güven,Kaçkar53 editörü Abdullah Uzun,Pazarspor Basın sorumlusu Gökhan Telatar,Pazarlı Gazeteci Cengiz Yıldırm katıldı.

Kaymakam Aslan, kahvaltı sonrası bir açıklama yaparak, 'Toplumun gözü, kulağı ve sesi olma görevini üstlenen, yaptıkları iş gereği ilkeli, tarafsız ve sorumlu gazetecilik anlayışı doğrultusunda objektif ve olaylara farklı bakış açıları getiren gazeteciler, toplumun bilgilenmesinin sigortası olmaktadır. Yaptıkları çalışmalar ve görevleri ile çok sesliliğe ve düşünce özgürlüğüne de katkıda bulunan gazetecilerimiz, haberin kaynağına, haber konusu olgunun meydana geldiği yere göre türlü zorluklarla mesleklerini icra etmektedirler. Bu özverili mesleği yaparak çok önemli bir kamusal görevi icra eden tüm basın emekçilerinin çalışan gazeteciler gününü sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerimle kutluyorum.' dedi.

Kaymakam Aslan’a sorulanDaha önce görev yaptığınız Elazığ Kovancılar İlçesi ile Pazar İlçesi Medyasını değerlendiririmsiniz? Sorusuna,

“Kovancılar 40 bin nüfuslu bir ilçe olmasına rağmen Pazar İlçesi her konuda daha da öndedir. Burada ki medya daha güçlü, İlçe olarak nüfusu az olmasına rağmen Yerel Basın çok etkili oluyor.Ben şahsen çok yararlandım.Gelen mesajlar benim ilk zamanlar biraz olsun moralimi bozarken,ilerleyen günlerde çalışmalarıma ve halk ile iletişim kurmamda çok etki yaptı” dedi.

  

Anahtar Kelimeler:
kamil
10.01.2016 18:44:57
kaymakam bey sizleri kutlarım

osman
10.01.2016 18:45:37
rizede belkide ilk başka yerde bu güzellik yok tebrikler kaymakam bey

suat
10.01.2016 18:46:02
pazar için çalışanları tebrik ederiz

ali öztürk
11.01.2016 08:21:20
kaymakam bey çok aktif çalışan bi insan gerçekten saygıyı hakediyor gazeteciler gününüzü kutlarım Allaha emanet olun

faruk bakoğlu
11.01.2016 09:13:35
kaymakam dediğin böyle olmalı basınla kavga eden valı basınla kavga eden beledıye başkanı olmamalı idarecıler her zaman basının yanında olmalı eğer basından uazaksan anlakı ısınamazsın eğer çok yakınsan ateş gibi yakabilir ne uzak ol nede çok yakın asla onsuz olma derler doğrudur. gününüzü kutluyorum.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI