FRİZE’DEN, “AL GÖZÜM SEYRET RİZE” FOTOĞRAF ALBÜMÜ

2011 Yılında Rize’de kurulan, kısa adı, “f rize” olan, Rize Fotoğraf Kültür ve Sanat Derneğinin, Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla basılan, “Al Gözüm Seyret” isimli Rize fotoğrafları albümü büyük beğeni toplad?

YÖREDEN HABER 27.03.2018 06:33:14 32 0
FRİZE’DEN, “AL GÖZÜM SEYRET RİZE” FOTOĞRAF ALBÜMÜ

F Rize’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Genel Sekreteri Adnan ER, Başkan Yardımcılığını Ali Güveloğlu, Genel Sekreterliği Mehmet Ali Ak, Muhasip Üyeliği Gökçe Arifoğlu, YK Üyelikleri Ahmet Oflu, Ali Kemal Atik ve Murat Topal tarafından yürütülmektedir.

Kısa adı, F RİZE olan, Rize Fotoğraf Kültürü ve Sanat Derneğinin seçici kurulunda bulunan, Fotoğraf sanatçıları, Adnan Er, M.Ali Ak, A.Kemal Atik, Murat Genç ve Murat Topal’ın görüntülediği 100 ayrı renkli Rize fotoğrafının yer aldığı albümde fotoğrafı görüntüleyen kişinin ismi ve fotoğraf tarihleri yer almaktadır. Rize’nin dört mevsimden oluşan fotoğraflarının yer aldığı, “Al Gözüm Seyret Rize” fotoğraf albümü, Türkiye’nin ünlü fotoğraf sanatçıları tarafından bir hayli beğenildi.

Rize Fotoğraf Kültürü ve Sanatı Derneği Başkanı Adnan ER, “Fotoğraf sanatını 7’den 70’e herkese sevdirmek, birlikte dünyaya çok daha güzel bakmak, Rize’mizin genelini kapsayan tarihi değerlerinin, coğrafi güzelliklerinin, sosyal yaşamının envanterine yönelik arşiv çalışması niteliğinde ki, bu eserimiz Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkılarıyla basılmış olup, fotoğraf otoriteleri ve şehrimizin yöneticileri tarafından büyük beğeni toplaması f rize yönetimi olarak bizleri mutlu etmiştir. Rize’nin dünyaca bilinen doğal güzellikleri ve kültüründen oluşan yansımalarının bulunduğu bu albüm niteliğindeki bu kitabı sanat ve doğaseverlerin beğenisine, Rize’mizin kültür ve sanatına bir hizmet olarak sunuyoruz. Özelde Rize’nin, genelde ülkemizin tanıtımına katkısı olması ve memleket sevdasıyla ortaya koyduğumuz bu eser, bundan sonraki çalışmalarımızın ilk adımını da oluşturmaktadır. ”dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI