Fotoğrafçılar için Cennet Mekan Rize

Fotoprof grup Bşk. Emin Kanbur dönem içinde M.E.B Rize Halk Eğitim Md. destekli Fotoğraf Sanatı Temel Eğitimlerimizin sürekli olarak devam ettiğini yıl içinde iki dönemim devam etmekte olduğu ve Beş dönem temel eğitimin vereceğinin planla

YÖREDEN HABER 7.10.2016 18:51:02 87 3
Fotoğrafçılar için Cennet Mekan Rize
2008 yılından bu yana fotoğraf sanatında ciddi eğitimler alan Rizeli fotoğraf sanatı uğraşanları,artık ileri seviye eğitimle bu bilgilerini bir üst seviyeye taşıma arzusunda.

Rifsad. Rize fotoğraf sanatı derneğinin başlattığı fotoğraf sanatında eğitim kursları ve devamında birden çok kişi ve kurumlarca verilen eğitimler sonucu 1000 aşkın kişini temel eğitim almasıyla Rize'de kısa sürede fotoğraf sanatı dalında mükemmel ilerleme kat etti.

Rifsad. Kurucu başkanı ve FotoproF grup başkanı Emin Kanbur Yaptığı açıklamada 'ilimizin fotoğraflık değerleri çok yüksek zirveleriyle,gölleriyle,yaylalarıyla, flora ve fauna çeşitliliğiyle hatta port fotoğrafçılığına zirve yaptıracak farklılık arz eden folklor yüz ve göz renkleriyle çok ama çok zengin bir bölgede yaşamaktayız.Bazı iller bu değerlerin bir ve ya ikisine sahip olsalar il tanıtımını bunlar üzerinde kurgular ve güzel başarılara imza atarlar ve atıyorlar'dedi.

Bu yüzden çok yüksek değerli argümana sahip olan ilimiz bu tanıtımın başında sanatsal ve akademik alt yapıya sahip fotoğraflarla yapılası gerekliliğinin farkında,son sekiz yılda ilin tanıtım amaçlı tüm görsellerinin değişmesine ve gelişmesine katkı sağlayan Fotoğraf Sanatı Temel Eğitimlerinin ardından,2016 – 2017 eğitim yılında artık ileri seviye eğitimlerle ilimiz fotoğraf camiasının tanışması gerçekleşiyor' dedi.

Fotoprof eğitim ve foto safari gezi grubu bşk. Emin Kanbur; 
'Ülkemizin fotoğraf camiasının haklı gururu olan.Birçok üniversitede dekan ve öğretim üyeliği yapmış olan, 25 aşkın fotoğraf eğitimi konulu kitabın yazarı ve uluslararası Fotoğraf sanatının akademik yüzü diye adlandırılan ve hemşerimiz Prof. Dr. Özer Kanburoğlu’ ile yapılan protokol sonucu, her ay bir ileri seviye konulu olan eğitimlerle ilimiz fotoğraf sanatı uğraşanlarına hak ettiği eğitimi vermeye başladıklarını' söyledi.

Kanbur 'Ekim, Kasım, Aralık, Ocak ve Şubat aylarında her ay bir konu olarak verilecek eğitimlerin ekim ayı üçüncü haftasında, fotoğraf sanatı ileri seviye eğitimi ve ardından İleri seviye Kompozisyon, Portre fotoğrafçılığı, Mimarı fotoğrafçılık ve diğer kurslarla eğitimleri devam edeceğini'açıklayan Kanbur, ' dönem içinde M.E.B Rize Halk Eğitim Md. destekli Fotoğraf Sanatı Temel Eğitimlerimizin sürekli olarak devam ettiğini yıl içinde iki dönemim devam etmekte olduğu ve Beş dönem temel eğitimin vereceğinin planladıklarını'açıkladı.

Doğal ve kültürel güzelliklerle bir başka cennet olan ilimiz, en güzel şekilde fotoğraflanmayı hak ediyor.

    

Anahtar Kelimeler:
fotoğrafçı
7.10.2016 19:24:29
sizi kutluyorum

rizeli
7.10.2016 19:25:08
böyle güzelliklere alışık değiliz umarım alışırız.

aslı
7.10.2016 19:26:02
rize de geziler düzenleyip ilimizi tanıtma açısından büyük gayretlerinizin olduğunu biliyorum.bunca imkansızlıklardan imkan çıkarmak için yola çıkan sizleri kutluyotum

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI