Fırtına Vadisinde Fotoğraf çekimi bambaşka

Teknolojinin sınırlarımızı zorladığı içinde bulunduğumuz, yaşadığımız yüzyılda fotoğraf yaşantımızın her alanında önemli yer tutuyor.

YÖREDEN HABER 18.02.2016 19:12:50 256 7
Fırtına Vadisinde Fotoğraf çekimi bambaşka
Ali Akyıldız (Haber Analiz)
Fotoğraflar ;Engin Tavlı
Doğanın ya da başka bir objenin güzelliklerini, unutulmaz anlarını, İçinde yaşayan canlılarını, yani her şeyini dünden bugüne, bugünden yarına aktarmak, ölümsüzleştirmek için yapılan bir sanattır.

Aslında fotoğraf bakmakla görmenin ayrı ayrı şeyler olduğudur.

Bölgemiz, Fırtına vadisi, Yerleşim alanları, Yaylaları ve Yerleşkeleri ile Fotoğraf sanatına ilgi duyan herkes için bulunmaz güzellikler sunan her rengin bütün ayrıntılarını bünyesinde barındıran, her mevsim görülmeye değer bir yöredir.

Fırtına Vadisi yerleşkelerinde Yaz aylarındaki yeşil bitki örtüsü, Sonbahar’da yerini Yeşil, Kırmızı ve Sarı tonlara taşıyor.

Bu görsel şöleni yöremizde yaşamak ve yaşatmak herkes için görülmeye değer kılmak, her fotoğraf sanatçısının özlemidir.

Doğal ve kültürel varlıklar, tarihi ve sanatsal yapıları, Mutfak kültürü ve Halkın yaşam kültürü ile Doğu Karadeniz ve Fırtına vadisi yerleşim alanları her mevsim ziyaretçilerini bekliyor.

Doğa meraklıları ve fotoğrafçılar için nefes kesici güzellikler sunan fırtına vadisi ve Ayder yaylasının yerleşkeleri içinize, ruhunuza, hayallerinize dokunan ve gördüklerinizi bir ömür boyu biriktirmemizi sağlayan Fırtına vadisi, Ayder yaylası Çat bölgesi yaylalarının yer aldığı yerleşim alanları ve yerleşkeleri ziyaretçilerine adeta bir tatilden daha fazlasını sunuyor.

Fotoğraf ve özellikle Doğa fotoğrafçıları için Gördüğü her şeyi, her güzelliği bu görüntüyü ölümsüzleştirip, geleceğe taşıyıp adeta “tarihe not düşmeliyim” diyebileceği ve zilyetçilerin bir tatilden daha fazlasını bulabileceği bir yöredir.

Fırtına vadisi, Ayder yaylası ve yerleşim alanlarının Sonbaharda size sunduğu güzellikleri görmeniz için sizleri fırtına vadisi yerleşim alanlarının, Ayder Yaylasının,Çat bölgesi ve Yaylaları yerleşkelerinin nefes kesici güzelliklerini görmenizi ve gördükten sonra ise vaz geçemeyeceğinizi hatırlatmak istiyorum.
Yaşamla buluşup,Sevgiyle paylaşmak yöre yılın her günü sizleri bekliyor.

 


Anahtar Kelimeler:
...
19.02.2016 06:50:14
harika görüntüler ve yazı tebrikler

izmir
19.02.2016 06:51:02
yöremizin her yönünü haber yapan başta kaçkar53 e ve ali beye teşekkürler

Ali
19.02.2016 09:14:42
nefis bir yazı yazdı tebrikler

zeki dursun
19.02.2016 09:28:31
Bu guzelligi Bu manzarayi sizde gorun

..
19.02.2016 09:34:32
güzeltebrikler

Gülbeyaz Berberoğlu
19.02.2016 15:59:08
bazı güzellikler vaerdı ki; sözcükler anlatmaya yetmez. bazen bir fotoğraf sözcüklerin anlatamadığı bir hikayeyi görsel olarak ifade eder... görselle bütünleşip adeta hikayenin içine çeker...

..
21.02.2016 15:35:31
Karadeniz alternatif turizm için çok elverişli. Tebrikler

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI