FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

YÖREDEN HABER 12.11.2019 07:54:19 49 0
FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Hayati Akbaş

HOPA-Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan 'Geleceğe Nefes' seferberliği çerçevesinde Türkiye'nin 2023 noktasında gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine destek olmak amacıyla Hopa ilçesinde Viyadük mevkiinde fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Garnizon Komutanı P. Üsteğmen Çağlar Alaçam, Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Çörek, kurum müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Kaymakam Canpolat “Ağaçlar bir memleketin can damarıdırlar. Yeşil, şirin bir yapıya sahip olan ilçemizdeki güzelliklere katkı sağlamak, çocuklarımıza daha yeşil bir Türkiye bırakmak için ülkemiz genelindeki fidan dikme seferberliğine destek olduk. Hopa halkı olarak fidanları toprakla buluşturduk.” diye konuştu.

Fidan dikim etkinliğine vatandaşlar ve öğrenciler ilgi gösterdi. Kaymakam Canpolat ve Belediye Başkanı Taner Ekmekçi öğrencilerle birlikte fidan dikti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI