Evde Sağlık toplantısı yapıldı

Kanser Danışma Kurulu, Evde Sağlık Ve Sosyal Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Başkanlığında Yapıldı

YÖREDEN HABER 23.02.2016 08:34:21 57 0
Evde Sağlık toplantısı yapıldı
Evde sağlık, sosyal hizmet çalışmaları ve kanser danışma kurulu ile ilgili yapılan toplantıda Vali Öz, kanserle ilgili gerek tanı, gerekse erken teşhis ve tedavi gibi hizmetlerin iyi bir koordinasyon içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, “İlimizde kanser hastalığı ile ilgili olarak hem teşhis, hem de tedavi ve diğer sağlık hizmetleri konusunda güzel bir işbirliği var” dedi.

Evde sağlık ve sosyal hizmetler konusunda da önemli çalışmaların yapıldığına dikkati çeken Vali Öz, “Bu konuda işbirliği yaptığımız kurumlarımız var. Hem ülkemizde hem de ilimizde bu alanda önemli çalışmalar yürütülüyor. İhtiyacı olan insanlarımıza evde sağlık hizmeti ve sosyal hizmet yönünden destek veriliyor. Bu çalışmalara Halk Sağlığı Müdürlüğümüz, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğimiz diğer sağlık birimlerimiz ve ilgili kurumlarımız önemli destekler veriyor. Şuan itibariyle iki binin üzerinde kişiye evde sağlık ve sosyal hizmet anlamında destek verildi. İşbirliği içerisinde güzel çalışmaları hep birlikte yürütüyoruz. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantı ilgili birimlerin sunumlarıyla devam etti. 
Trabzon Valiliği

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI