ESNAFLAR SERTİFİKALARINI ALDI…

Rize Belediyesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ‘nin desteği ile esnafa yönelik verilen seminere katılan 156 katılımcı’ya sertifikaları dağıtıldı.

YÖREDEN HABER 8.03.2016 06:38:07 19 0
ESNAFLAR SERTİFİKALARINI ALDI…
 Rize Belediyesinde düzenlenen sertifika törenine Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Hüseyin Karaman, Rize Berberler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan ve Rize deki esnaflar katıldı.

Katılımcılara belgeleri Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Hüseyin Karaman ve Başkan yardımcısı İsmet Sivrikaya tarafından verildi.
 
Mesleğin inceliklerini ortaya koyma noktasında satış iletişimi, perakende pazarlama, müşteri ilişkileri, ticari beceri ve iletişimi artırma esnafın meslek hayatına katkılar sağlayacağı düşünülerek Rize Belediyesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından verilen eğitim sonrası yapılan sertifika töreni selamlama konuşmaları ile başladı.
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap: “İlimiz artık değişiyor ve gün geçtikçe gelişiyor. Rize’de özellikle son zamanlarda büyük projeler yapılmaya başlandı. Önümüzdeki yıllarda Havaalanı, Lojistik Merkezi, Ovit Tüneli, Otellerimiz ile birlikte Rize bir konaklama merkezi haline gelecektir. Bizlerde ileriyi görerek bu süreç içerisinde hazırlanmaya çalışıyoruz. Esnafımızı, vatandaşımızı, halkımızın çeşitli kesimlerini bu süreç içerisinde bulunmaya davet ediyoruz.  Böylece Üniversitemiz ile işbirliği içerisinde toplumumuzun daha kaliteli bir hizmet vermesi doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Bilginin topluma ulaşması noktasında üniversitemizden yararlanmalıyız. Bilgi ancak topluma ulaştığı zaman bir önem kazanacaktır. Bu manada eksiklikleri olan ilimizin eksikliklerini gidermek için bu tür eğitimleri göreve geldiğimiz andan itibaren sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz. Bugün 250 civarında katılımcıya seminer ve kurs formatında toplumsal anlamdaki değerlerine yönelik olarak bir kurs tertipledik. Bu kursa katılarak kursu bitiren arkadaşlarımıza bugün bir sertifika töreni düzenledik. Eğitimler süresinde bizi yalnız bırakmayan Üniversitemize, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Karaman’a ve sizlere katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Hüseyin Karaman konuşmasında “Üniversite olarak Rize Belediyesi ile işbirliği içerisinde şehrimizin insanlarına hizmet etmeye çalışarak onları farklı konularda bilgilendirmeye çalıştık. Bundan sonra da bize nerede ihtiyaç olursa her hangi bir konuda bilgiye ihtiyaç duyulursa kurum olarak insanlarımızın yanındayız. Bu konuda bizimle koordineli çalıştığı için ve bu imkânı bizlere tanıdığı için Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a üniversitemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI