Erzincan ve Bayburt Valilerinden övgü

Doğal ve Sağlıklı Türk Çayı Tanıtım Etkinlikleri kapsamında, Çaykur tanıtım, reklam ve ikram tırıyla birlikte, Erzincan, Bayburt illerinde bir dizi çalışma programı gerçekleştiren, Çevre ve Orman Eski Bakanı, Çaykur Genel Müdürü

YÖREDEN HABER 18.07.2017 18:25:33 98 0
Erzincan ve Bayburt Valilerinden övgü

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’den, Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın memleketi Erzincan’da, “Sıcak bir çay molası” adı altında, Çaykur, tanıtım, reklam ve ikram tırı, 15 Temmuz’un birinci yıldönümü anma törenlerinin yapıldığı, Erzincan kent merkezi saat kulesi ve Bayburt Belediyesi Şair Zihni Kent Ormanı parkında gerçekleşen iki ayrı etkinliğe Erzincan ve Bayburtlu binlerce vatandaş, iki şehrin yöneticileri, STK’lar, bürokratlar yoğun ilgi gösterdiler. Törenlere katılan iki komşu şehrin binlerce vatandaşına ve davetlilere gün boyu, Çaykur tırından binlerce bardak çay ikramında bulundu.

Bu iki ayrı şehirde yapılan etkinliklere katılan, binlerce Erzincanlı ve Bayburtlu vatandaşlar, mutfaklarına Çaykur çayından başka çayın girmediğini dile getirerek, Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu’na tebrik ve teşekkürlerini ilettiler.

Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Erzincan ve Bayburt illerindeki inceleme ziyaretlerinin ilkinde, Erzincan’ın sevilen Valisi Ali Arslantaş’ı makamında ziyaret etti. Erzincan Valisi Ali Arslantaş ziyarette, Eski Çevre ve Orman Bakanı, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’na Çaykur’un son yıllarda başta organik çay ürün çeşitleri olmak üzere, soğuk çay çeşitleriyle, görsel reklamlarıyla gündem oluşturduğunu ve ülkemiz milli bir içecek markası olduğuna vurgu yaparak, Genel Müdür Sütlüoğlu’nu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Sütlüoğlu’nu, Erzincan Valiliğine gelişinde valilik kapsında karşılayan, Vali Arslantaş uğurlarken de aracına kadar yolcu etti. Sütlüoğlu, Bir yılı aşkındır Erzincan Valiliğini yürütmekte olan Vali Ali Arslantaş’ın, Erzincanlılar tarafından ne kadar çok sevildiğini bildiğini ve bu sevgisinin çalışmalarındaki başarısına vurgu yaparak tebrik etti.

Bir gün sonra, Bayburt’taki etkinliklere, Bayburt’ta bulunan Maliye Bakanı Naci Ağbal ile birlikte katılan, Çaykur Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, Bayburt’taki programları öncesi, Bayburt Valiliğine atanan, Rizeli Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret ederek, yeni görevi nedeniyle kutladı. Sütlüoğlu’nu Valilik kapsında karşılayan ve aracın kadar uğurlayan Bayburt Vali Ali Hamza Pehlivan, Ülkemizin ve Karadeniz bölgemizin yetiştirmiş olduğu, kıymetli eski bakanımız ve başarılı bürokratımız, değerli hemşerim, Çaykur Genel Müdürümüzün yeni görevim nedeniyle Valilik makamıma yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca ÇAYKUR tanıtım tırını 15 Temmuz törenleri ve Dede Korkut törenlerimiz için Bayburt halkımızın hizmetine sunmasından dolaylıda memnuniyetlerimizi sunuyorum. Sütlüoğlu, Erzincan ve Bayburt valilerini ziyaretlerinde, kendilerine Çaykur’un organik hediyelik çaylarını taktım etti. Her iki Valilere, illerine ait yöresel hediyelerini Sütlüoğlu’na taktim ettiler.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI-Fotoğraflar: MEHMET K.ERBAŞ


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı